VIBE Producties


Hertenveld 5 5103 HH Dongen
06 83659263 Klik om te bellen

Over VIBE Producties

VIBE Producties is een klein, jong, fris en ambitieus filmproductiebedrijf gevestigd in Dongen. Gespecialiseerd in het omzetten van ideeën naar beeld. De kracht van VIBE Producties is dat wij inzetbaar zijn in het gehele proces, van idee tot oplevering, voor ieder budget.

Kwaliteit, creativiteit en passie voor het vak staat hoog in het vaandel bij VIBE Producties. Wij geloven dat de basis van een professionele videoproductie start met een goed idee en een duidelijke en heldere boodschap die uw doelgroep begrijpt en raakt.

Om dit te realiseren is passie en vakmanschap nodig. Gecombineerd met een goede samenwerking en in een ontspannen sfeer, beter gezegd een relaxte VIBE.

Door middel van een groot netwerk aan professionele cameramensen, editors en voice-over’s kunt u altijd met uw wens bij VIBE Producties terecht. Of het nu gaat om een commercial, videoclip, animatie, aftermovie of als extra mankracht voor camerawerk of montage.

Wij streven naar perfectie en we zoeken de grenzen op en gaan uitdagingen niet uit de weg. Zodoende leveren wij de kwaliteit waar onze klanten om vragen. Heeft u interesse in een samenwerking met VIBE Producties of vragen neem dan gerust contact met ons op.

VIBE Producties in het kort

Produceren van

Commercials
Video's

Diensten

Audiobewerking
Geluidsopnames
Videobewerking

Onze locatie

VIBE Producties


Hertenveld 5 5103 HH Dongen
06 83659263 Klik om te bellen