Van Doorn AV Producties


Bleekveld 6 3762 CK Soest
06 24110147 Klik om te bellen

Filmt op 12K resolutie, de hoogste kwaliteit ooit
Kleine, ervaren crew die snel en effectief werkt
Denkt inhoudelijk mee en maakt een unieke film

Over Van Doorn AV Producties

Van Doorn AV Producties is een allround audiovisueel bedrijf dat een groot scala aan film- en videoproducties produceert. Denk hierbij aan bedrijfsfilms, promotiefilms en commercials maar ook trainingvideo's en webinars.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom filmen we al onze producties standaard op onze hoogwaardige 12K cinemacamera, de resolutie van deze camera is het hoogst haalbare op dit moment. Daar houdt het echter niet op, zo kunnen wij uw nieuwste videoproductie op een fantastische 8K resolutie aanleveren. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, maar maakt uw videoproductie ook toekomstbestendig. Het is immers een kwestie van tijd dat 8K de nieuwe standaard wordt.

Doordat wij met kleine en ervaren filmcrews werken kunnen wij snel en effectief werken, hierdoor ligt uw bedrijf minder lang "stil" en kunnen wij uw nieuwe videoproductie ook nog eens voor scherpe prijs leveren.

Naast tientallen midden en kleine ondernemers hebben wij onze diensten ook gelevert aan grote bedrijven zoals Google UK, Kuehne + Nagel Europe, Yokogawa, Securitas en veel verschillende (semi)overheidsinstellingen. Stuk voor stuk hebben wij deze bedrijven blij gemaakt met een prachtige videoproductie die past bij hun organisatie.

Heeft u ook interesse in een nieuwe videoproductie? Kijk dan snel op onze website voor meer informatie!

Van Doorn AV Producties in het kort

Produceren van

Bedrijfsfilm
Commercials
Films
TV programma's
Video's

Diensten

Audiobewerking
Camerawerk
Videobewerking
Videomarketing
Videoproductie

Onze locatie

Van Doorn AV Producties


Bleekveld 6 3762 CK Soest
06 24110147 Klik om te bellen