Van de Laar | Van Efferen Studio's


Taalstraat 47 5261 BA Vught
073-6571766 Klik om te bellen

Over Van de Laar | Van Efferen Studio's

Van de Laar | Van Efferen Studio’s maakt radiocommercials, TV-commercials, corporate videos, maar ook bijvoorbeeld, een pre-roll advertentie, een videoadvertentie voor Facebook of een (video)advertentie voor inzet op Spotify. En met een eigen energievoorziening zijn we ook nog eens de groenste studio van Nederland!

Van de Laar | Van Efferen Studio’s produceert commercials en audiovisuals vanaf het idee tot de oplevering. We schrijven concept & tekst, maken demo’s, verzorgen stemcasting, hebben eigen componisten, maken mediaplannen, verzorgen uitzendbestanden, kortom: het complete traject. We kijken naar de mogelijkheden, de advertentieplatforms, de wensen van de opdrachtgever en natuurlijk het budget. Vanuit hier brengen wij een advies uit. Wij zitten al ruim 28 jaar in het vak en kennen de markt als geen ander!

Van de Laar | Van Efferen Studio’s heeft in de afgelopen decennia veel producties mogen ontwikkelen: van nationale TV-commercials en corporate video’s, tot internationale jingles en voice-overs. Via onze online nieuwsbrief https://www.vandelaarvanefferen.nl/avnieuws/ krijg je een goede indruk van onze audiovisuele producties. Wil je op de hoogte blijven de producties welke we elke week afleveren? Bekijk onze online nieuwsbrief AV-nieuws en like ons op Facebook.

Van de Laar | Van Efferen Studio’s
Taalstraat 47 5261 BA Vught
Tel: 073-6571766
E-mail: info@vandelaarvanefferen.nl

Van de Laar | Van Efferen Studio's in het kort

Produceren van

Animaties
Audio (algemeen)
Bedrijfsfilm
Commercials
Films
Motion Graphics
Radio programma's
TV programma's
Video's
Voice-over

Diensten

Audiobewerking
Camerawerk
Digitaliseren media
Filmmuziek
Geluidsopnames
Geluidstechniek
Kleurcorrectie
Kopieren van audio (diverse media)
Kopieren van video (diverse media)
Mixage
Muziekproductie
Regie
Sound design
Video Marketing
Videobewerking
Videomarketing
Videoproductie

Onze locatie

Van de Laar | Van Efferen Studio's


Taalstraat 47 5261 BA Vught
073-6571766 Klik om te bellen