THE PROGRESS FACTOR


Klokgebouw 191 5617 AB Eindhoven
0403030065 Klik om te bellen

Over THE PROGRESS FACTOR

Uw merk of organisatie heeft een eigen unieke verhaal te vertellen. Goede verhalen geven aanstoot aan emoties bij uw klant. Leiden tot gedragsverandering. En verhogen de intentie om zaken met u te doen.
Uw klanten delen ook uw verhaal in één op één communicatie met anderen. Het is overbodig om te zeggen dat deze mond tot mond boodschap cruciaal is voor uw merk of organisatie. Dus is het belangrijk dat uw verhaal goed verteld wordt!

The Progress Factor helpt u daarbij. Samen definiëren en realiseren we het juiste authentieke verhaal voor uw merk of organisatie. We delen het met de wereld via alle soorten media maar in het bijzonder in audio visueel, interactieve media en live communicatie.
The Progress Factor is een netwerkorganisatie met de allerbeste specialisten uit verschillende disciplines. Voor iedere opdracht maken we op maat een concept en stellen het perfecte team samen om het uit te voeren. Op deze manier creëren we opmerkelijke belevingen en verhalen rond uw merk of organisatie. Belevingen die worden onthouden. En verhalen die worden verteld.

THE PROGRESS FACTOR in het kort

Produceren van

Commercials
Video's

Diensten

Audiobewerking
Geluidsopnames
Videobewerking

Onze locatie

THE PROGRESS FACTOR


Klokgebouw 191 5617 AB Eindhoven
0403030065 Klik om te bellen