Supergaaf Audiovisueel


Staalstraat 68 1951 JP Velsen-Noord
0251-224087 Klik om te bellen

AV techniek en support op locatie
Online events in onze studio
Online verhuur shop voor audiovisuele apparatuur

Over Supergaaf Audiovisueel

Supergaaf AV verhuurd audiovisuele appratuur en technici voor online en offlline events. Dit betekent dat wij onze technici zorgen voor helder geluid, haarscherpe beelden en mooie verlichting tijdens evenementen. Daarnaast is het mogelijk in onze verhuur webshop zelf appratuur te huren en deze te laten bezorgen op locatie. 

Vanuit onze livestream studio realiseren wij webinars, online vergaderingen en andere online events. Ook met livestreaming op locatie kunnen we helpen. Met onze mobiele video- en audioregie kunnen we elk evenement op locatie livestreamen en opnemen voor online verspreding.

Supergaaf Audivisueel is een klein bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Wij werken met een klein team freelancers en hebben hierdoor geen grote overheadskosten. Dit is terug te vinden in de tarieven die wij hanteren. De communicatie verloopt rechtstreeks met de uitvoerende technici.

Wij zijn een partner die zijn afspraken nakomt en altijd represenatief de projecten van onze opdrachtgevers zullen realiseren.

Wij realiseren de audiovisuele techniek, verlichting en podia voor bijvoorbeeld presentaties, beursstand, festivals, sportwedstrijden, feesten en tal van andere evenementen.

Onze audiovisuele verhuur en support begint met een inventarisatie van jullie wensen en eindigt na de technische realisatie.

Supergaaf Audiovisueel in het kort

Diensten

Audio-nabewerking
Audiobewerking
Camerawerk
Event Productie & Management
Geluidsopnames
Geluidstechniek
Live streaming
Regie
Sound design
Technicus
Videobewerking
Videoproductie

Verhuur van

Audio apparatuur
LCD/Plasma
LED schermen
Licht & Special Effects
Oefenruimtes
Verlichting
Video Conference benodigdheden
Videoapparatuur
Videowalls

Onze locatie

Supergaaf Audiovisueel


Staalstraat 68 1951 JP Velsen-Noord
0251-224087 Klik om te bellen