Studioguys


Industrieweg 17M 2421 LK Nieuwkoop
0172-769192 Klik om te bellen

Over Studioguys

Studioguys is een value-added webbased bedrijf met een toegankelijk en overzichtelijk aanbod van high-end studio apparatuur. We adviseren graag op het gebied van studio akoestiek, studio-ontwerp en bekabeling op maat, voor audio professionals.

Onze naam is niet zomaar uit de lucht gegrepen. STUDIOGUYS is opgezet door mensen met hands-on praktijkervaring die dezelfde taal spreken, dezelfde problemen hebben ervaren en dezelfde passie delen voor audio. Letterlijk van studioguys vóór studioguys dus. En studiogals natuurlijk.

Vanuit onze achtergrond kunnen we putten uit een jarenlange ervaring op het gebied van studio-ontwerp, bouw en bekabeling. Voor de uitvoering van projecten werkt STUDIOGUYS met een kleine selectie gedegen partners die het klappen van de zweep kennen. Of het nu gaat om de akoestische behandeling van een bestaande ruimte of de realisatie van een volledig nieuw te bouwen studio, je project is vanaf het eerste ontwerp tot aan de turnkey oplevering in vertrouwde handen. De eerste inventarisatie van je wensen vertalen wij in een projectplan waarin planning, bouwbegeleiding en kostenbewaking belangrijke factoren zijn. Zo heb je snel inzicht in kosten en mogelijkheden, zoals b.v. de mogelijkheid je "down-time" tot een minimum te beperken.

Van meubilair tot high-end randapparatuur en van microfoons tot custom-ontworpen bekabeling, het aanbod van STUDIOGUYS is al heel compleet. Maar de pro-audio markt blijft volop in beweging en wij zitten daarom ook niet stil. Door nauw contact met fabrikanten en distributeurs en veelvuldig beursbezoek kunnen we je voortdurend op de hoogte houden van ontwikkelingen die je het leven als Studioguy zo comfortabel mogelijk maken. We letten daarbij op altijd duurzaamheid, waardevastheid en de hoogste kwaliteit.

Studioguys in het kort

Verkoop van

Audio apparatuur

Verhuur van

Audio apparatuur

Onze locatie

Studioguys


Industrieweg 17M 2421 LK Nieuwkoop
0172-769192 Klik om te bellen