Skipp Film Productions


Handelsweg 14A 1751 HE Schagerbrug
088 141 14 14 Klik om te bellen

Over Skipp Film Productions

Van goed idee naar helder script
Bij Skipp staat een creatief en jong team voor je klaar, met veel ervaring in elke gewenste discipline. Wij helpen je om het idee en het beoogde effect scherp te krijgen. Daarvoor komen we effectief brainstormen en essentiële vragen stellen. Met alle informatie gaan wij aan de slag om het te vertalen in een uitgewerkt script. Alles wat je te zien en te horen krijgt, komt zo op papier te staan. Na goedkeuring maken we samen de planning voor één of meerdere film shoots.

Van script naar film shoot
Dynamische beelden filmen is een vak apart. Daarvoor halen wij alles uit de kast: van 4x Full HD camera's en belichtingsets tot camera cranes en sliders. Het belangrijkste is echter om te zorgen dat er precies het benodigde materiaal voor het script vastgelegd wordt. Bij veel producties zorgen wij daarom voor een regisseur die het overzicht bewaard én op de details let. Dat spaart de kosten en moeite van naderhand opnieuw alles regelen om gemiste shots te maken.

Van film shoot naar jouw unieke film!
In de montagestudio, het creatieve hart van Skipp, komt alles samen. Hier worden geluid, beeld, voice-over, motion graphics, muziek, leaders, enzovoorts, samengesmeed tot een unieke productie: jouw film. We verrassen je graag met meer dan je eigenlijk verwacht had!

De kijker raken, iets bijbrengen of iets meegeven dat op het netvlies achterblijft, dát is wat wij doen. Alles voor het maximale effect.

Skipp Film Productions in het kort

Produceren van

Commercials
TV programma's
Video's

Diensten

Audiobewerking
Geluidsopnames
Videobewerking

Onze locatie

Skipp Film Productions


Handelsweg 14A 1751 HE Schagerbrug
088 141 14 14 Klik om te bellen