Sights & Sounds


Nieuwstad 51 7201 NL Zutphen
0575 545 583 Klik om te bellen

Over Sights & Sounds

Sights & Sounds vestigde zich 2003 aan de Nieuwstad, een rustige aanloopstraat naar het historische centrum van Zutphen. Op deze locatie heeft Eric Kooistra reeds 15 jaar advieservaring opgedaan in kwalitatief hoogwaardige geluids- en beeldapparatuur.

Nu na bijna vier jaar is Sights&Sounds een begrip geworden, en heeft van menig consument het vertrouwen mogen hebben. Inmiddels hebben wij verreweg de meest uitgebreide collectie voor onze omgeving, van zeer betaalbaar tot de absolute top in High End audio.

Natuurlijk is de rustige sfeer met grote koffietafel en warme inrichting een bewuste keuze, om niet alleen maar met hifi, maar ook met muziek bezig te zijn, dat is uiteindelijk waar het om draait!

Een installatie moet volgens ons lang meegaan en daarom nemen wij de tijd voor u, maak gewoon een afspraak, ook ’s avonds is geen probleem, of kom gewoon langs. Parkeren voor de deur en de winkel is op nog geen 2 minuten loopafstand van het NS-station van Zutphen gelegen.

Vooral veel aandacht is er voor multiroom, hierin hebben wij veel ervaring, maar ook het inrichten van schepen, kantoren, winkels etc. is een bedrijfsactiviteit van ons. U kunt ons natuurlijk ook op onze website vinden.

Graag tot horens!

Eric Kooistra

Foto's

Binnenkijkje bij een door ons opgeleverde woning.

Sights & Sounds in het kort

Verkoop van

Audio apparatuur
Beamers
LCD/Plasma
Videoapparatuur

Verhuur van

Beamers

Onze locatie

Sights & Sounds


Nieuwstad 51 7201 NL Zutphen
0575 545 583 Klik om te bellen