RTV Stegeman B.V.


Schuttersweg 88 7314 LJ Apeldoorn
055 355 2187 Klik om te bellen

Ontzorgen bij aanschaf en reparatie van audio / TV
Inbouwen / vervangen van keuken apparatuur
Vervangen wasmachine, wasdroger, vaatwasser, oven

Over RTV Stegeman B.V.

Al jaren leveren wij een uitgebreid assortiment kwaliteitsmerken audio, video en witgoed. De liefde voor ons product proeft u in ons assortiment en ons advies. Maar uit onze jarenlange ervaring spreekt dat wij een goede relatie met onze klanten het belangrijkst vinden en daarom stellen wij uw wensen voorop. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden en verlenen wij u de bijbehorende service. Graag nodigen wij u uit om zelf R|TV|Stegeman te ontdekken, voor koffie wordt gezorgd!

Een defect of storing aan een apparaat is heel erg vervelend. Dat snappen we. In onze winkel stellen we de hoogste eisen en leveren uitsluitend hoge kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat apparatuur niet naar behoren werkt. Geen zorgen, wij ontzorgen van A tot Z, we gaan direct voor u aan de slag met de reparatie. Goede service vinden we bij R|TV| Stegeman het allerbelangrijkst. Tijdens het winkelen, maar ook zeker na afloop. We voorzien u daarom niet alleen van het beste advies, maar zorgen ook altijd voor goede nazorg. In onze werkplaats werken we de hele week aan reparaties.

Dus voor een mooie audio set , Tv, wasmachine, wasdroger of inbouw apparatuur voor de keuken zoals vaatwasser of oven bent u bij RTV Stegeman aan het juiste adres.

Verkoop van

Audio apparatuur
Beamers
LCD/Plasma
Videoapparatuur

Onze locatie

RTV Stegeman B.V.


Schuttersweg 88 7314 LJ Apeldoorn
055 355 2187 Klik om te bellen