Riddersma Events


Arnesteinweg 48n 4337 RA Middelburg
0118 714 049 Klik om te bellen

Over Riddersma Events

Wie is Riddersma Events?

Riddersma Events is de overkoepelende organisatie van de verkoop van onze audiovisuele producten en het boekingsbureau TEAM PEACH. Tevens zijn wij uw partner in audiovisuele projecten. We hebben een vestiging in Middelburg en van daaruit opereren we landelijk voor diverse klanten. Wij werken met flexibele- en vaste ervaren technici, waardoor wij constante kwaliteit kunnen garanderen aan onze klanten. Wij zien elke opdracht als een uitdaging die we benaderen met creativiteit en compromisloze vraag naar kwaliteit.

Riddersma Events denkt met u mee en ondersteunt u bij het realiseren van audiovisuele projecten. Wij denken namelijk dat kwaliteit enkel geboden kan worden wanneer er volledige controle is over het project. Daarom is Riddersma Event uw totaal leverancier voor al uw audiovisuele projecten.

Wat doet Riddersma Events?

Riddersma Events ondersteunt u bij het realiseren van audiovisuele productie of enkel met een specialisme. Ook is het mogelijk voor audiovisuele bedrijven om gebruik te maken van de diensten van onze ervaren technici. Onze deskundige en veelzijdige medewerkers streven naar maatwerk voor uw evenement. Wij hebben de juiste oplossing voor elk budget en iedere toepassing.

Op onze website van Licht en Geluid Zeeland verhuren en verkopen wij een breed assortiment van licht en geluid. U kun hier onder andere Pioneer draaitafels, Prolyte truss of complete truss beursstands huren.

Ten slotte kunt u DJ duo TEAM PEACH bij ons boeken om uw evenement compleet te maken. TEAM PEACH is een opkomend DJ duo in de urban scene. Het duo heeft al op meerdere festivals succesvol opgetreden en zorgt gegarandeerd voor een feestje!

Waarom Riddersma Event?

Riddersma Events is een jong bedrijf met een zeer dynamisch team. Bij ons staat de klant centraal. Wij denken graag mee over oplossingen voor audiovisuele projecten. Ons team van technici heeft veel ervaring met de levering van audiovisuele producten. Ook zorgt Riddersma Events ervoor dat audiovisuele projecten geprofessionaliseerd wordt. Wilt u uw project van A tot Z geregeld hebben? Neem dan contact met ons op, of  neem een kijkje op onze website. Wij zijn u graag van dienst! 

Riddersma Events in het kort

Produceren van

Audio (algemeen)
Evenemententechniek
Lasershows

Diensten

Geluidstechniek
Installaties
Reparatie en onderhoud
Sound design
Technicus
Training

Verkoop van

Audio apparatuur
AV Accessoires

Verhuur van

Audio apparatuur
Beamers
LCD/Plasma
LED schermen
Licht & Special Effects
Verlichting

Onze locatie

Riddersma Events


Arnesteinweg 48n 4337 RA Middelburg
0118 714 049 Klik om te bellen