Reznik - audio en videostreaming voor congres en evenement


Zeglis 00 1813 SG Alkmaar
0641432572 Klik om te bellen

Over Reznik - audio en videostreaming voor congres en evenement

Reznik audio en videostreaming voorziet in audio voor congres, theater, club en festival en videostreaming services voor congres en evenement. Gespecialiseerd in audio voor grote evenementen en het opzetten en / of ondersteunen van kleinschalige (online of offline) congressen.

Over mij:

Na het behalen van een diploma werktuigbouwkunde ben ik sinds 2010 actief in de evenementenbranche. Met een specialisatie in geluid maar daarnaast ook affiniteit met video werk ik voor festivals, congressen, theaters en clubs door heel Nederland. In 2015 werd ik betrokken bij de Marktkantine Amsterdam alwaar ik vanaf 2018 het complete systeem onder mijn beheer heb gehad tot de Corona toesloeg. Daarnaast heb ik een bescheiden selectie aan apparatuur te huur in de regio Alkmaar.

Met het wegvallen van veel evenementen door het coronavirus houd ik mij nu voornamelijk bezig met het ontwikkelen van totaaloplossingen op het gebied van video en audio streaming. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het streamen van een congres met inbellers vanuit huis, een uitvaart of een muziek evenement. Bij mij bent u altijd zeker van een betrouwbaar en vooral ook verstaanbaar resultaat.

Werkzaam bij: De Marktkantine, Westerunie, Het Nationale Theater, TodaysArt, Awakenings, Dekmantel Festival, Amsterdam Open Air, Voltt, Encore, Voorschoten Jazz Festival, Kinderrechten Filmfestival, Hollywood in de Klas, Stichting Het Vergeten Kind e.a.

Reznik - audio en videostreaming voor congres en evenement in het kort

Produceren van

Audio (algemeen)
Evenemententechniek
Events
Narrowcasting
Online Video Platforms
Web TV

Diensten

Audio-nabewerking
Audiobewerking
Concertaudio
Geluidstechniek
Installaties
Live streaming
Technicus

Verhuur van

Audio apparatuur
Audio Conference benodigdheden
Video Conference benodigdheden

Onze locatie

Reznik - audio en videostreaming voor congres en evenement


Zeglis 00 1813 SG Alkmaar
0641432572 Klik om te bellen