Pro Impact Beeldscherm Communicatie


Palmpolstraat 33 1327 CB Almere
0365329148 Klik om te bellen

Over Pro Impact Beeldscherm Communicatie

ProImpact is een toonaangevend producent van beeldschermcommunicatie. Wij helpen onze klanten om zo effectief mogelijk informatie over te brengen via een beeldscherm. Via informatiedragers als video, cd-rom, dvd, website, of welk nieuw medium dan ook. Interactief of lineair. Met of zonder geluid. Met film, animaties, of foto’s. Hoe de productie er ook uit ziet, het is altijd gemaakt op basis van de meest actuele technieken.

Wij ondersteunen het hele traject van concept, productie tot en met de strategische toepassing in de communicatiemix van onze klanten.

“Onze passie om vooral ‘iets moois’ te maken is onze drijfveer”

ProImpact heeft in de afgelopen jaren veel beeldschermcommunicatie mogen leveren aan gerenommeerde opdrachtgevers in zowel de profit- als nonprofit sector.

Wij zijn gespecialiseerd in het communiceren via een beeldscherm met grote aantallen bezoekers binnen een doelgroep.
Wij hebben veel communicatieoplossingen geleverd voor onder andere grote woningcorporaties zoals Rochdale, Goede Stede, Rentree Deventer, Portaal, Ymere.

ProImpact heeft communicatieopdrachten uitgevoerd voor onder andere de Tweede Kamer, Provincie Flevoland, diverse gemeentes en ook KPN, Achmea, Xerox, Pon, Nierstichting, Bedrijvenvereniging Amsterdam ZO en ABN Amro.

Pro Impact Beeldscherm Communicatie in het kort

Produceren van

Audio (algemeen)
Commercials
TV programma's
Video's

Diensten

Audiobewerking
Videobewerking

Onze locatie

Pro Impact Beeldscherm Communicatie


Palmpolstraat 33 1327 CB Almere
0365329148 Klik om te bellen