Prestop bv


Ekkersrijt 4611 5692 DR Son en Breugel
0499 367 608 Klik om te bellen

30 jaar als fabrikant van interactieve producten
State of the art, circulair en duurzaam
Hardware en software ontwikkelen en fabriceren

Over Prestop bv

Prestop Rental is met 30 jaar ervaring de grootste TOUCH specialist in de Benelux en marktleider in de verhuur van interactieve producten en oplossingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan interactieve oplossingen aan, waaronder touchtafels, informatiezuilen, grootformaat touchscreens, wayfinding, enquêtezuilen, aanmeldzuilen, interactieve games en nog veel meer. Prestop Rental is niet alleen een verhuurbedrijf, maar ook fabrikant van de hardware en heeft een team van eigen ontwikkelaars in dienst die standaard softwarepakketten hebben gemaakt.

Ook software te huur

Een van de softwarepakketten die Prestop Rental aanbiedt is SiteKiosk. Hiermee kunnen klanten hun websites laten zien in een beveiligde omgeving. Daarnaast heeft het bedrijf ook Omnitapps, een softwarepakket waarmee geweldige interactieve presentaties kunnen worden getoond met foto's, video's en brochures. Dit is perfect voor op beurzen en andere evenementen waarbij het belangrijk is om de aandacht van het publiek te trekken.

Complete ontzorging

Prestop Rental adviseert, ontwerpt en zorgt voor veilig transport en complete projectbegeleiding. Met hun ruime ervaring kunnen ze gericht adviseren over alle interactieve producten en oplossingen. Van een touchtafel of informatiezuil tot een totaaloplossing met een interactieve bedrijfspresentatie. Daarnaast biedt Prestop Rental ook content creatie en (multi)touch games aan. Dit betekent dat klanten bij Prestop Rental terecht kunnen voor alles wat ze nodig hebben op het gebied van interactieve oplossingen.

Waarom Prestop Rental?

Maar waarom zou je voor Prestop Rental kiezen? Ten eerste is alle apparatuur te huur vanaf één dag. Hierdoor is het mogelijk om op korte termijn een interactieve oplossing te regelen. Daarnaast biedt Prestop Rental unieke interactieve bedrijfspresentaties aan. Dit betekent dat klanten hun bedrijf op een unieke en interactieve manier kunnen presenteren. Prestop Rental biedt ook totaaloplossingen met TOUCH software aan. Dit betekent dat klanten alles wat ze nodig hebben in één pakket krijgen. Prestop Rental is de grootste in verhuur van interactieve oplossingen in de Benelux en heeft al 30 jaar ervaring in de verhuur van interactieve oplossingen. Ten slotte kunnen klanten bij Prestop Rental interactieve oplossingen testen in hun Interactive Experience Center. Hierdoor kunnen ze ervaren hoe de interactieve oplossingen werken voordat ze deze huren.

Kortom, Prestop Rental is het ideale bedrijf voor klanten die op zoek zijn naar interactieve oplossingen. Het bedrijf biedt alles wat klanten nodig hebben op het gebied van interactieve oplossingen en heeft al 30 jaar ervaring in de verhuur van interactieve oplossingen. Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze bij Prestop Rental de beste service krijgen en dat hun interactieve oplossingen perfect worden verzorgd. Meer informatie is te vinden op www.prestop.nl/verhuur.

Custom solutions for a standard price

Foto's

Één van onze klanten, ASICS, had voor een event 12 zuilen gehuurd met onze Omnitapps software erbij.

Prestop bv in het kort

Produceren van

Aanmeldzuilen
Incheckzuilen
Informatiezuilen
Interactieve producten
Narrowcasting
Software
Touchtafels

Diensten

Installaties
Plug-en-play
Training
Transport

Verkoop van

Aanmeldzuilen
Bestelzuilen
Bestelzuilen food/QSR
Buitenzuilen
Informatiezuilen
Scanzuilen
Ticketzuilen
Touchscreens en behuizingen
Touchtafels
Video walls
Zelfscankassa's

Verhuur van

Aanmeldzuilen
Applicaties
Incheckzuilen
Informatiezuilen
Touchtafels
Wayfinding zuilen
Zuilen met handgel dispenser

Team

Onze locatie

Prestop bv


Ekkersrijt 4611 5692 DR Son en Breugel
0499 367 608 Klik om te bellen