Present-it


Industrieweg 5c 8263 AA Kampen
06-55886521 Klik om te bellen

Over Present-it

Het is mijn passie om mensen een podium te geven en hen te helpen bij het delen van kennis. Wilt u iets vertellen, muziek maken of een beeld tonen? Dan moet dat goed gebeuren. En daarmee ben ik u graag van dienst.

Communiceren

Van een radioreclame tot iemand die vraagt of u zin heeft in koffie. U staat er misschien niet bij stil, maar gedurende de dag communiceren we heel wat boodschappen naar elkaar. Daarbij is het de kunst om een boodschap zó te brengen, dat hij overkomt.

Uw boodschap overbrengen…

Of het nu gaat om een klaslokaal, ontvangstruimte, kerkgebouw, winkeletalage of congreshal, met Present-IT creëer ik een omgeving waarin u uw boodschap effectief overbrengt. Belangrijk, want door kennis te delen, versterken we elkaar. En bereiken we meer.

 met de juiste technieken…

Bij het overbrengen van uw boodschap kunt u vandaag de dag niet meer zonder techniek. Een microfoon bijvoorbeeld, of een display waarop u informatie toont. Met mijn kennis van techniek bied ik beeld en geluid op hoog niveau. Waar nodig werk ik samen met betrouwbare partners. Met elkaar zetten we ons in voor alles wat er bij uw presentatie komt kijken.

 …en op de juiste manier

Natuurlijk wilt u zeker zijn van een slimme investering. Ik geef advies, zodat u de juiste keuzes maakt. Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid voeren daarbij de boventoon. Voorop staat dat u uw boodschap met succes overbrengt. Op alle fronten, ook als ik er niet ben. Want pas dan help ik u écht verder.

 Ik ben benieuwd: hoe presenteert u uw boodschap?

  

Marnix Hacquebord