Partypower


Beatrixstraat 23 7482 CS Haaksbergen
06 48081406 Klik om te bellen

Het bespaart jou veel tijd, stress en regelwerk
Uitstekende service
Ruim ervaring in compleet event support

Over Partypower

je wil echt eens een keer uitpakken en een onvergetelijk feest organiseren. Maar waar moet je beginnen? En hoe zorg je ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt? En ook belangrijk; hoe zorg je ervoor dat jij ook kan genieten van het feest in plaats van continu bezig te zijn met de organisatie?

Bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum, reünie,(bedrijfs)evenement of Festival? Het maakt niet uit wat jij te vieren of te organiseren hebt. Party Power ontzorgt jou door het verzorgen van de juiste party- en horecabenodigdheden in de breedste zin van het woord, zodat jij optimaal kunt genieten van een compleet verzorgd feest of evenement.
Wij hebben namelijk alle ingrediënten in huis voor een feest of evenement, waar nog lang over nagepraat zal worden. Hierbij moet je denken aan : licht & geluid, catering, entertainment, statafels, partytent, aankleding, muziek of misschien wil je wel een themafeest organiseren. Noem het maar op!
Party Power weet precies welke benodigdheden niet mogen ontbreken om jouw feest of evenement tot in de puntjes te verzorgen.

We power up your PARTY

Foto's

FESTIFALS

Onze locatie

Partypower


Beatrixstraat 23 7482 CS Haaksbergen
06 48081406 Klik om te bellen