OAP Studio


Noordwal 328 2513 DS Den Haag

Over OAP Studio

Opnamestudio:
De O.A.P. Studio is akoestisch ontworpen om het samenspel tussen de musici en het unieke bandgeluid in de meest natuurlijke vorm op te nemen. Een goede muzikale balance tussen de individuele muziekinstrumenten, speelt daarbij een grote rol. Van belang is daarbij, dat de musici perfect in balance kunnen spelen en met de juiste dynamiek, aangepast aan de opnameruimte. Dit om een zo optimaal opnameresultaat te kunnen behalen.
De opnameruimte (60m2) is geschikt voor ensembles en combo's. De opnamestudio bestaat uit drie aparte ruimtes waarbij het o.a. mogelijk is om vocalisten en instrumentalisten gescheiden op te nemen waar 'overspraak' tot een minimum wordt beperkt. De opnamestudio is voorzien van een uitstekende Steinway B vleugel en high-end opname apparatuur.
De projecten die worden opgenomen in deze studio zijn doorgaans: (jazz)combo's, (klassieke)ensembles, akoestische muziek, solisten en 'voice-over'.

Mixage / Mastering:
Sound expert Barry Olthof optimaliseert uw audiofiles naar een high-end geluidskwaliteit, in de controle ruimte (45m2) van de O.A.P. Studio.
Tijdens de post productie edit, balanceert, equalized, leveld en perfectioneert de engineer de mix en vervolmaakt hij de dynamiek en de klankkleur. Zo ontstaat een samenhangende productie, in één stijl, één geheel.
Een geluidsmaster in de vorm van een CD die de identiteit van de muziek behoudt en op elke geluidsinstallatie tot zijn recht komt.

Multicam videoregistratie:
In de O.A.P. Studio is het mogelijk om aanvullend op de geluidsopname, multicam videoregistraties te maken in hoge-resolutie videokwaliteit.
Professionele videoclips voor social media zijn tegenwoordig een belangrijk middel om uw band of ensemble te promoten.
Een videoclip wordt vaak gebruikt om een indruk te geven van het proces in de geluidsstudio.

Opname op locatie:
Ook opname op locatie behoren tot de mogelijkheden.
Zo kunnen opnamen in bijvoorbeeld concerthallen, jazzclubs, kerken en theaters verwerkt worden tot professionele producties.
Afhankelijk van de locatie wordt er een portable studio opgebouwd wat gemakkelijk te installeren is. Voor elk project wordt vooraf een plan van aanpak gemaakt in samenspraak met de artiest.

Tarief:
-Tarief opnamestudio, inclusief sound engineer Barry Olthof:
€ 70, - per uur 
Prijzen zijn ex. 21% BTW.


Extra kosten:
Stemmen Steinway € 90, - (Indien gebruikmaking van de vleugel).

(www.oapstudio.com)

Foto's

Audio & video opname studio met Steinway B vleugel

OAP Studio in het kort

Produceren van

Artwork en fotografie
Audio (algemeen)
Bedrijfsfilm
Films
Grafisch design
Video's
Voice-over

Diensten

Audio-nabewerking
Audiobewerking
Camerawerk
Concertaudio
Drukwerk
Filmmuziek
Geluidsopnames
Geluidstechniek
Mixage
Muziekproductie
Technicus
Video montage
Videobewerking
Videoproductie
Workshops en lessen

Onze locatie

OAP Studio


Noordwal 328 2513 DS Den Haag