NEWCASE AUDIOVISUALS


Nijvergouw 29 1352 CC Almere
036-5404090 Klik om te bellen

Over NEWCASE AUDIOVISUALS

NEWCASE AUDIOVISUALS is een international, professionele organisatie voor advies, levering, installatie en service toepassingen. Onze werkzaamheden zijn behalve binnen Nederland en Belgie, ook buiten de landsgrenzen zoals in Duitsland en Skandinavië. Wij stellen als doel om, samen met onze zakenpartners, de compacte tot zeer uitgebreide audio visuele en IT oplossingen, in het voordeel van de klant te gebruiken. Denk daarbij o.a. aan slimme inkoop en gegarandeerde levering door product reserveringen bij onze leveranciers.

Andere voordelen zijn dat er door korte lijnen, vlot en direct gehandeld kan worden. NEWCASE AUDIOVISUALS brengt aan de hand van een persoonlijk gesprek, uw wensen (PVE), exact in beeld. Op basis van deze gegevens wordt de beste oplossing samengesteld. Vanzelfsprekend wordt u tijdens het gehele proces begeleidt en volledig op de hoogte gehouden.
INSTALLATIE; Onze vakbekwame technisch getrainde installateurs verzorgen het plaatsen van de kabels en alle apparatuur, geheel volgens opdracht en uw wensen.

Foto's

advies, ontwerp, verkoop en installatie van Bose Pro equipment

NEWCASE AUDIOVISUALS in het kort

Produceren van

Audio (algemeen)
Commercials
Video's

Diensten

Geluidstechniek

Verkoop van

Audio apparatuur
Audio Conference benodigdheden
Beamers
LCD/Plasma
Microfoons
Smartboards
Video Conference benodigdheden
Videoapparatuur

Verhuur van

Audio apparatuur
Beamers
Video Conference benodigdheden

Onze locatie

NEWCASE AUDIOVISUALS


Nijvergouw 29 1352 CC Almere
036-5404090 Klik om te bellen