MVIE Audiovisuele Techniek


Papland 6 4206 CL Gorinchem
088 5 333 111 Klik om te bellen

Over MVIE Audiovisuele Techniek

MVIE Audiovisuele Techniek.

MVIE is specialist in audiovisuele oplossingen voor de professionele markt. Een vakgebied waarin de techniek grenzeloos veel mogelijkheden biedt. Juist daarom begeleidt MVIE u deskundig bij de juiste keuze van uw audiovisuele middelen en installatie.


Ons werkterrein
Audiovisuele installaties treft u in de meest uiteenlopende gebouwen, van ouderenzorgcentrum of ziekenhuis tot kerkgebouw, van bedrijfsgebouw of winkel tot particuliere woning. Ieder gebouw en gebruiker kent weer zijn eigen specifieke invulling en wensenpakket, denk aan spraakversterking in een kerkgebouw of de audiovisuele presentatiemiddelen in een vergaderruimte of boardroom, al dan niet aangevuld met een besturingssysteem om het gebruik zo comfortabel mogelijk te maken.


Veiligheid
Voor gebouwen met een openbaar karakter ontwerpt en installeert MVIE systemen voor het ontruimen van deze gebouwen met gesproken woord. Deze systemen worden veelal voorgeschreven op last van overheden of verzekeraars.


Positionering, kwaliteit op maat
Bij het ontwerpen van systemen maken wij gebruik van merken en producten, welke zich in de loop der jaren hebben bewezen op het gebied van betrouwbaarheid en de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Hierbij verliezen wij de nieuwste ontwikkelingen uiteraard niet uit het oog en volgen deze op de voet. Mede door onze merk ongebondenheid zijn wij in staat voor ieder bestedingsniveau een systeem samen te stellen en te installeren.
Alles nauwkeurig geïnstalleerd door onze vakbekwame medewerkers en opgeleverd met de puntjes op de i.

MVIE staat voor maatwerk, afgestemd op de wensen van de eindgebruiker, zonder concessies te doen aan de vereiste kwaliteit….

Foto's

MVIE Audiovisuele Techniek

MVIE Audiovisuele Techniek in het kort

Diensten

Geluidstechniek
Installaties

Verkoop van

Audio apparatuur
Audio Conference benodigdheden
Beamers
LCD/Plasma
Microfoons
Projectiesystemen
Smartboards
Verlichting
Video Conference benodigdheden
Video walls
Videoapparatuur

Onze locatie

MVIE Audiovisuele Techniek


Papland 6 4206 CL Gorinchem
088 5 333 111 Klik om te bellen