Music and Gig


Kievitsheuvel, 36 36 2411 LL Bodegraven
0653913766 Klik om te bellen

Over Music and Gig

De filosofie achter Music en Gig staat centraal in alle onderdelen van het bedrijf.

De verbinding brengen tussen de band/dj/act en het publiek.

 

De diensten van Music and Gig zijn onder te verdelen in 3 richtingen.

 

Geluid & Techniek.

( Licht en Geluid ) Uiteraard moet de act goed hoorbaar en zichtbaar zijn. Of het nu gaat om een bruiloft, buurtfeest of festival met 1000 bezoekers. Voor elk evenement is geluid nodig in een maatpak, zodat het aansluit op de behoeften en wensen van het publiek. Ook het licht kan georganiseerd worden, zodat het feest of evenement een complete spetterende uitstraling heeft voor het publiek.

 

Evenementen , Organisatie en artiesten boekingen.

Wil je een evenement organiseren? Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, festival, bruiloft of tentfeest Music and Gig kan in samenwerking met partners een volledig maatwerk evenement verzorgen inclusief de artiesten.

 

Advies & Training.

De verbinding tussen act en publiek draait niet alleen om de juiste speaker voor op het podium, het draait ook om de presentatie en inzet van de band! Maar hoe pak je dat nu aan als band? Je hebt de nummers ingestudeerd, grotere gitaarversterkers gekocht, nieuwe rietjes voor je de saxofonist besteld, een flightcase voor de draaitafels besteld en de zanger heeft 60 uur extra zangles genomen. Nu eindelijk de eerste echte optredens.. Hoe zorgen wij als band er voor dat het publiek helemaal verliefd op ons wordt en dat de organisatie zo blij is met ons dat we direct weer geboekt worden voor dat leuke festival komende zomer? Hiervoor verzorgd Music and Gig advies- en trainingsessies met bands en acts. Ook dat is maatwerk! Of het nu gaat om een repetitiesessie waarbij de puntjes op de i worden gezet of een structurele training “omgang met organisaties en vrijwilligers”.

Music and Gig in het kort

Produceren van

Audio (algemeen)

Diensten

Audiobewerking
Geluidsopnames
Geluidstechniek

Verkoop van

Audio apparatuur

Verhuur van

Audio apparatuur
Audio Conference benodigdheden
Beamers
LCD/Plasma
Video Conference benodigdheden
Videoapparatuur

Onze locatie

Music and Gig


Kievitsheuvel, 36 36 2411 LL Bodegraven
0653913766 Klik om te bellen