Movements AV+


Ambachtweg 17 2841 MA Moordrecht
0182395609 Klik om te bellen

Over Movements AV+

Movements AV+ verzorgt dagelijks de technische (audiovisuele) ondersteuning voor verschillende evenementen, van groot tot klein. Zo kunt u bij ons terecht voor de uitvoering van licht, video en geluid voor evenementen als beurzen, congressen, vergaderingen, presentaties, theatervoorstellingen, sport- en muziekevenementen.

Movements AV+ heeft de afgelopen jaren een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand assortiment opgebouwd van materialen op het gebied van licht, video en geluid. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technologieën en de meest up-to-date apparatuur. Samen met dit assortiment staan onze ervaren en getrainde technici tot uw beschikking om de kwaliteit en het succes van uw evenement te garanderen.
Door middel van ons brede assortiment, onze productkennis en ervaren technici, ontnemen wij u de zorg die komt kijken bij de technische uitvoering van uw evenement en richten wij ons op de details die uw evenement tot een unieke belevenis maken. Kortom, wij bieden u een audiovisuele totaaloplossing voor uw evenement en nemen u de zorg uit handen! Voor meer specifieke informatie over uw mogelijkheden bij ons, kunt u gerust verder kijken op onze website of contact met ons opnemen.

Movements AV+ in het kort

Diensten

Audiobewerking
Geluidsopnames
Geluidstechniek
Kopieren van audio (diverse media)
Kopieren van video (diverse media)

Verhuur van

Audio apparatuur
Audio Conference benodigdheden
Beamers
LCD/Plasma
Video Conference benodigdheden
Videoapparatuur

Onze locatie

Movements AV+


Ambachtweg 17 2841 MA Moordrecht
0182395609 Klik om te bellen