Morelisse Bang & Olufsen Loewe


Weverssingel 24 3811 GK Amersfoort
0334616052 Klik om te bellen

Over Morelisse Bang & Olufsen Loewe

Trendsetter sinds 1932
Morelisse loopt al sinds 1932 voorop in consumentenelektronica. Of dat nu de introductie van Apple was in de jaren ’80, ons Bang & Olufsen dealerschap in 1970 of onze vertegenwoordiging van Loewe vanaf 1994. Wij kiezen voor topmerken die zich onderscheiden door hun kwaliteit, uitstraling, individualiteit, connectiviteit enbedieningsgemak.

De prettige uitstraling, sfeer en inrichting van onze showroom maken het mogelijk rustig onze producten in u op te nemen. Het is bij Morelisse altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een advies bij u thuis of buiten openingstijden. Neem gerust contact met ons op voor meer details of een afspraak!

Eigen technische dienst
Morelisse Beeld en Geluid heeft een eigen technische dienst. Daardoor kunnen wij reparaties snel en vakkundig uitvoeren. Onze monteurs worden door onder andere Loewe en Bang & Olufsen opgeleid en bijgeschoold om op de hoogte te zijn en blijven van alle details en ontwikkelingen op het gebied van audio en televisie.

Verlichting, meubels en accessoires
Wat kunt u verwachten bij een bezoek aan onze winkel?

Het complete assortiment van Bang & Olufsen, Loewe en Sonos is te zien, te beleven en te beluisteren. Ook de Devialet Phantom is een belevenis. In de diverse stijlkamers zijn een aantal Spectral televisiemeubels opgesteld. Daarnaast is de Frame van Samsung aan het assortiment toegevoegd, net als een OLED televisiescherm van Panasonic. 

Maar er is ook ruimte om “back to the roots” te gaan, daarom bieden we ook verlichting aan, aangevuld met diverse interieuraccessoires. U vindt bij ons de volgende merken verlichting en woonaccessoires; Ay Illuminate, Karman, Petit Friture, Nyta, Radius Design – Absolut Lightning, Pols Potten en Felicerossi.

En heerlijke koffie! Welkom!

Foto's

entree

Morelisse Bang & Olufsen Loewe in het kort

Diensten

Consultancy
Installaties
Reparatie en onderhoud
Workshops en lessen

Verkoop van

Audio apparatuur
AV Accessoires
Beamers
Datanetwerken
LCD/Plasma
LED schermen OLED schermen
Projectiesystemen
Verlichting
Videoapparatuur

Verhuur van

Audio apparatuur
LED schermen

Onze locatie

Morelisse Bang & Olufsen Loewe


Weverssingel 24 3811 GK Amersfoort
0334616052 Klik om te bellen