Mediageniek


Heliumstraat 30 2718 SL Zoetermeer
0793612275 Klik om te bellen

Over Mediageniek

me·dia·ge·niek(bn.)
1 bij uitstek geschikt voor of goed overkomend op tv of in ander media.

Het is niet zonder reden dat we het bedrijf deze naam gegeven hebben. Wij staan als jonge en ambitieuze organisatie garant voor het bedenken, ontwikkelen en realiseren van professionele audiovisuele communicatie op elk gewenst platform.

Vandaar dat we altijd beginnen met nadenken en meedenken. Omdat u weet wat u wilt. Of juist niet. Afhankelijk van uw doelgroep, uw eisen en wensen en uiteraard uw budget bekijken we alle mogelijkheden. Met onze ervaren creatieve professionals, volwaardige video/ audio opname en editing faciliteiten en krachtige grafische werkstations bieden wij u professionele oplossingen op maat.

Mediageniek Audiovisuele Producties heeft in eerdere opdrachten voor een grote variatie aan opdrachtgevers (bedrijfsleven, overheid en non-profit organisaties) aangetoond een betrouwbare partner te zijn. Eén ding is hierin overduidelijk: de klant staat centraal. Wij willen de wensen van onze klanten altijd en overal vervullen. Zo zijn we ooit begonnen. En zo zal het ook altijd blijven.

Of we nu worden ingezet als facilitair verlengstuk van uw creativiteit of het volledige productieproces voor onze rekening moeten nemen, wij zorgen voor een audiovisueel product waar u voor 100% achter staat.

Neem voor een vrijblijvende afspraak of offerte gerust contact met ons op via 079-3612275.

Mediageniek Audiovisuele Producties: voor een maximaal resultaat.

Foto's

Mediageniek in het kort

Produceren van

Audio (algemeen)
Commercials
Video's

Diensten

Audiobewerking
Geluidsopnames
Geluidstechniek
Kopieren van audio (diverse media)
Kopieren van video (diverse media)
Videobewerking

Onze locatie

Mediageniek


Heliumstraat 30 2718 SL Zoetermeer
0793612275 Klik om te bellen