MEB Rotterdam


Nachtschadestraat 15 3053 JX Rotterdam
010-5221855 Klik om te bellen

Over MEB Rotterdam

MEB Rotterdam is een vooruitstrevende onderneming gespecialiseerd in entertainment en evenemententechniek. MEB Rotterdam bestaat uit 3 bedrijfsonderdelen:


1. Live Entertainment; bemiddeling in opdrachten van live entertainment voor zowel de zakelijke als de particuliere markt van zowel nationale als internationale artiesten. Het aanbod van entertainment is te vinden op www.Allerlei-Artiesten.nl. Daarnaast verzorgen wij exclusief de boekingen van diverse artiesten. Kijk voor dit aanbod op www.MEB-Agency.nl;
2. AV Techniek; geluidstechniek, lichttechniek, beeldtechniek, podiumtechniek. Voor de professionele markt via www.MEB-AV.nl en voor de particuliere en klein zakelijke markt via www.Geluid-Licht-Huren.nl. Deze tak bestaat uit zowel verhuur als verkoop van AV materiaal.
3. DJ Shows; diverse DJ concepten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Een overzicht staat op www.MEB-DJ-Shows.nl;

Door deze unieke combinatie van bedrijfsonderdelen is MEB Rotterdam al meer dan 15 jaar een full-service leverancier voor alles op en rond het podium.

MEB Rotterdam kenmerkt zich door ieder evenement af te stemmen op de wensen van onze opdrachtgever en het bezoekersprofiel. Dit betekent dat de techniek en het entertainment op een evenement altijd goed aansluit bij de wensen en het budget van de opdrachtgever.

Daardoor ontstaat de perfecte sfeer om de boodschap van onze opdrachtgever over te brengen op de bezoekers van het evenement. Of het nu gaat om een zakelijke presentatie, congres of feestavond; MEB Rotterdam zorgt voor de beste beleving.

De projectmanagers, techniek- en entertainmentadviseurs en technici van MEB Rotterdam helpen u graag met de voorbereiding van uw evenement. Desgewenst komen onze event professionals op uw evenementenlocatie langs om uw wensen te bespreken en u van onze expertise te overtuigen (ook in de avonduren en in het weekend).

MEB Rotterdam in het kort

Produceren van

Audio (algemeen)
Evenemententechniek
Events
Lasershows
Narrowcasting
Video's

Diensten

Camerawerk
Concertaudio
Geluidstechniek
Installaties
Live streaming
Regie
Reparatie en onderhoud
Technicus
Videoproductie

Verkoop van

Audio apparatuur
Audio Conference benodigdheden
AV Accessoires
Beamers
Cctv
CTouch
Datanetwerken
LCD/Plasma
Microfoons
Projectiesystemen
Verlichting
Video Conference benodigdheden
Video walls
Videoapparatuur

Verhuur van

Audio apparatuur
Audio Conference benodigdheden
Beamers
High Speed Camera
LCD/Plasma
LED schermen
Licht & Special Effects
Verlichting
Video Conference benodigdheden
Videoapparatuur
Videowalls

Onze locatie

MEB Rotterdam


Nachtschadestraat 15 3053 JX Rotterdam
010-5221855 Klik om te bellen