Livestream Studio Amsterdam


Pieter Braaijweg 75B 1114 AJ Amsterdam-Duivendrecht
0853034288 Klik om te bellen

Over Livestream Studio Amsterdam

Livestream Studio.

Uitmuntende audiovisuele techniek gecombineerd met de gastvrijheid van een hotel. Dat is waar onze Livestream Studio voor staat. De studio’s zijn uitgerust met de allernieuwste camera’s, een sfeervol decor en gekwalificeerde technici.

Onze livestream studio's vind je bij een groot aantal vooraanstaande Amsterdamse hotels. Zo heb je de gemakken en hospitality van een hotel en de techniek van een professionele audio-visueel productiebedrijf. 

Op onze pagina kan je uit drie zeer complete livestream pakketten kiezen. Deze zijn vervolgens uit te breiden met verschillende toevoegingen, zoals een autocue, decor uitbreidingen, lunch of diner of extra camera's. 

Studio Amsterdam. Een uniek concept!

Een congres, beurs, presentatie, vergadering, product introductie of debat? Maak er een hybride evenement van! Van top tot teen verzorgd bij onze Livestream Studio Amsterdam. Een hybride evenement is een evenement waar een gedeelte van het publiek aanwezig is in de studio en de rest van het publiek de meeting online volgt. Deze hybride oplossingen kunnen aanpassen naar wens. 

Meer weten over de livestream, hybride, en online evenementen welke wij voor u kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op via onze website. We zijn je graag van dienst. 

Livestream Studio Amsterdam. Een streaming service waar je op kan rekenen!

Foto's

Livestream Studio Amsterdam

Livestream Studio Amsterdam in het kort

Diensten

Live streaming

Verhuur van

Audio Conference benodigdheden
High Speed Camera
Livestream Apparatuur
Video Conference benodigdheden

Onze locatie

Livestream Studio Amsterdam


Pieter Braaijweg 75B 1114 AJ Amsterdam-Duivendrecht
0853034288 Klik om te bellen