Indall | Mediabedrijf voor techniek, innovatie & duurzaamheid


Vanadiumweg 16 3812 PZ Amersfoort
033 700 9714 Klik om te bellen

Over Indall | Mediabedrijf voor techniek, innovatie & duurzaamheid

Content waardoor iedereen techniek begrijpt

Indall ontzorgt ambitieuze, technische bedrijven in het helder communiceren van technologieën en innovaties. Academici uit de vakgebieden marketing en engineering denken actief mee over de complexe inhoud en vertalen dit naar doeltreffende en ijzersterke visuele concepten.

Door middel van digitale media zoals video, animatie en design maakt Indall complexe technologie op een begrijpelijke manier visueel, om technische producten en processen inzichtelijk te maken. Zodat iedereen techniek begrijpt.

Strategie & begeleiding

Als visueel adviesbureau voor de technische branche helpt Indall bedrijven aan een krachtige marktpositie met een ijzersterk merk. Indall verbindt engineering, wetenschap en technologie met maatschappelijke thema’s. Het team van academisch opgeleide engineers met ruime werkervaring binnen het marketingwerkveld is gewend om zelfstandig in te lezen en vertrouwd te raken met complexe materie. Zo wordt de opdrachtgever ontlast en wordt er efficiënt een passende strategie ontwikkelt en toegepast.

Innovatie & ontwikkeling

Heldere communicatie en visualisatie zijn cruciaal in de ontwikkeling van producten en diensten, zodat investeerders, toeleveranciers en medeontwikkelaars, maar ook interne stakeholders, overtuigd worden om samen te innoveren. Indall helpt technische boodschappen door middel van sterke mediaconcepten naar buiten te brengen, waardoor ontwikkeling voor innovatieve bedrijven beter rendeert.

Duurzaamheid & maatschappij

Maatschappelijke relevantie en duurzaamheid zijn voor bedrijven belangrijker dan ooit. Dat geldt voor zowel de interne als externe communicatie, op de arbeidsmarkt en bij productontwikkeling. Indall helpt bedrijven om hun maatschappelijke impact op een heldere manier te communiceren. Dat leidt tot het volgende resultaat: waardecreatie voor de klant, het personeel en de maatschappij.

Educatie & instructie

Lifelong learning is vandaag de dag relevanter dan ooit. Continue innovaties, complexe technieken en een snel veranderende markt maken bijscholing een cruciaal onderdeel van elke functie. Indall helpt bedrijven om technische inhoud om te zetten naar een schaalbare vorm waarin de boodschap en kennis op een kundige manier worden gecommuniceerd, om tot een aantrekkelijk en efficiënt opleidingstraject te komen.

Merk & reputatie

Voor het merk en de reputatie van bedrijven is er geen one size fits all. Waar voor het ene bedrijf innovatie het centrale thema in de communicatie is, richt het andere zich meer op de menselijke kant. Een team van bevlogen professionals adviseert technische bedrijven om door middel van visualisaties hun digitale uitstraling helder neer te zetten. Door slimme visuele strategiën maakt Indall de weg vrij voor innovatie en continue groei.

Sales & digitalisering

Onlinezichtbaarheid, op LinkedIn en YouTube, maar ook in de vorm van (digitale) beurzen en arbeidsmarktcommunicatie, is cruciaal voor technische ondernemingen die vooruit willen. Indall adviseert technische bedrijven over de inzet van media als middel voor sales en digitalisering. Onze visualisaties brengen de informatie krachtig over op een beknopte en boeiende manier, zodat er een sterke marktpositie verkregen wordt en verkopen worden opgeschaald.

Foto's

De oprichters van Indall, de broers Roland en Remco Guijs, komen uit de academische wereld van de werktuigbouwkunde en industriële productontwikkeling.

Indall | Mediabedrijf voor techniek, innovatie & duurzaamheid in het kort

Produceren van

Animaties
Artwork en fotografie
Bedrijfsfilm
Films
Grafisch design
Interactieve producten
Motion Graphics
Online Video Platforms
TV programma's
Video's

Diensten

Camerawerk
Digitaliseren media
Kleurcorrectie
Regie
Video Marketing
Video montage
Videobewerking
Videomarketing
Videoproductie

Team

Artikelen

Zijn 3D-visualisaties de vervanger van productfotografie?

Om meteen maar met een cliché te beginnen: één beeld zegt meer dan duizend woorden. Het is niet voor niets dat vrijwel alle bedrijven investeren in hun beeldvoering. De mens is namelijk...

Onze locatie

Indall | Mediabedrijf voor techniek, innovatie & duurzaamheid


Vanadiumweg 16 3812 PZ Amersfoort
033 700 9714 Klik om te bellen