HCS Interactief


Handelsweg 2 3751 LR Bunschoten-Spakenburg
033 285 4411 Klik om te bellen

Interactief presenteren
Hoogwaardige audio oplossingen
Geavanceerde informatiedisplays

Over HCS Interactief

HCS Interactief biedt een uitgebreid scala aan diensten en producten voor de installatie van multimedia-apparatuur. We verzorgen de complete installatie van verschillende multimedia-producten, waaronder beamers, LCD- en LED-schermen, Touchschermen, audiovoorzieningen en digitale whiteboarden. Ons toegewijde team is verantwoordelijk voor het gehele proces, van installatie tot inbedrijfstelling.

Daarnaast leveren we diverse hulpmiddelen voor de bediening van uw multimediainstallatie. Denk hierbij aan besturingsdisplays die in tafels of aan wanden kunnen worden geïntegreerd, samen met bijbehorende aansluitpanelen om uw hardware moeiteloos aan te sluiten. We bieden ook een assortiment van LCD- en LED-touchschermen, variërend in grootte van 32 tot 98 inch. In combinatie met verrijdbare onderstellen en ingebouwde pc's kunt u gemakkelijk presentatieopstellingen creëren die flexibel in meerdere ruimtes kunnen worden ingezet. Voor complete videoconferencing-oplossingen, waaronder ondersteuning voor Microsoft Teams, Zoom of Google Meet, kunt u eveneens bij ons terecht.

HCS Interactief is trots op haar samenwerking met erkende merken zoals Apart, CTOUCH, Smartboard, Promethean, BenQ, LG, Philips, Samsung, Hitachi, Epson en Viditouch. In onze showroom in Bunschoten kunt u diverse presentatieopstellingen bekijken en vergelijken om de juiste oplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Voor draadloze presentatieopties bieden we verschillende oplossingen, waaronder Barco Clickshare, BenQ Instashow, Wepresent, Airtame en Apple TV. U kunt met uw eigen apparatuur experimenteren om te ontdekken welke oplossing het beste bij uw wensen past.

Als u meer informatie wenst, staan we u graag te woord via telefoonnummer 033 2854411. Daarnaast kunt u uitgebreide informatie vinden op onze websites: www.hcsinteractief.nl en www.digibord-shop.nl. HCS Interactief is gevestigd in Bunschoten-Spakenburg, dichtbij Amersfoort, in het hart van Nederland.

Foto's

Beamer projectiescherm
ActivPanel touchscreen
Smartboard touchscreen
70 inch touch monitor voor vergaderruimte | digibord-shop.nl
Smartboard montage

HCS Interactief in het kort

Produceren van

Digiborden
Interactieve producten
Narrowcasting

Diensten

Installaties
Reparatie en onderhoud

Verkoop van

Audio apparatuur
Audio Conference benodigdheden
AV Accessoires
Beamers
CTouch
LCD/Plasma
Projectiesystemen
Smartboards
Video Conference benodigdheden
Video walls

Verhuur van

Audio apparatuur
Beamers
LCD/Plasma
LED schermen
Smartboards

Onze locatie

Logo HCS Interactief

HCS Interactief

HCS Interactief


Handelsweg 2 3751 LR Bunschoten-Spakenburg
033 285 4411 Klik om te bellen