Goofy Aqua Video Underwater Images


Fie Carelsenlaan 84 2584 ZN Den Haag
06-54781171 Klik om te bellen

Over Goofy Aqua Video Underwater Images

Dat filmen en monteren van de beelden een vak is hoef ik u niet te vertellen, maar dat onderwater filmen een specialisme is dat kan ik u verzekeren. Drukbestendige apparatuur, contra gewichten en uiterst zorgvuldig uitgebalanceerde verlichting maken dit een pracht van een uitdaging.
En dat is mijn specialisatie! Aangenaam Robert Hughan van Goofy Aqua Video.

Mocht het ervan komen dat u op zoek bent naar onderwater & bovenwateropnamen, dan bent u bij mij op het juiste adres. Met meer dan 10 jaar duik en film ervaring kan ik u verzekeren dat er vakkundige beelden gecreëerd worden van het denkbare en wellicht ook het ondenkbare.

Aangezien mijn level van duiken op instructeurs niveau is, geef ik seminars in onderwater videografie en begeleid ik acteurs en producenten in de voorbereiding en tijdens de opnamen van een acteur in koud water.
Voor de veiligheid cq gezondheid (bv onderkoeling) van de acteur is het belangrijk om stil te staan bij wat hier allemaal bij komt kijken en nodig is, ten behoeve van de acteur tijdens de opnamen in het water. Dit wordt vaak over het hoofd gezien.

Door de jaren heeft heen, heb ik heel wat shots van zowel binnenlandse als buitenlandse bestemmingen boven en onderwater op de plank liggen.

Goofy Aqua Video Underwater Images in het kort

Produceren van

Video's

Diensten

Kopieren van video (diverse media)
Videobewerking

Onze locatie

Goofy Aqua Video Underwater Images


Fie Carelsenlaan 84 2584 ZN Den Haag
06-54781171 Klik om te bellen