First Impression Audiovisueel


Maidstone 24 5026 SK Tilburg
0135234180 Klik om te bellen

Over First Impression Audiovisueel

It Is All About Experience!

Oorstrelend geluid, magnifiek beeld, sprankelende verlichting…. Niks minder, wél meer. Veel meer. First Impression is specialist in audiovisuele oplossingen. They love it!

Hun kennis van apparatuur, toepassingen en trends gaat idioot ver. Zo ver, dat ze als geen ander meester zijn in het creëren van een beleving die perfect past en verrast. Hun team van AVenturers haalt alles uit de kast om verwachtingen te overtreffen; van idee en ontwerp tot realisatie en installatie.

Projectteam: permanente AV-oplossingen
De projectafdeling adviseert, ontwerpt en installeert permanente AV-oplossingen. Doordacht, stabiel, gebruiksvriendelijk en future-proof.

Verhuurteam: stands & events
Het verhuurteam realiseert spraakmakende producties t.b.v. beurspresentaties, bedrijfs- en publieksevenementen. Precies zoals jij dat wil. Spot-on, kraakhelder en strak georganiseerd.

Content studio: beeldproductie
Met op maat geproduceerde content zorgt de creatieve studio voor extra aantrekkingskracht, verleiding of het overbrengen van een boodschap via displays. Met animaties en presentaties die van het scherm knallen. Een team van programmeurs realiseert aanvullende interactie om het effect te vergroten. Content = king! Met een gecombineerd team van hardware-, software- en content specialisten biedt First Impression uitkomst bij (interactieve) visuele communicatie. Fraaie displays, met dynamische content, verrijkt met interactieve features en aangestuurd door betrouwbare systemen. Content afgestemd op publiek, locatie en tijd. First Impression is specialist in deze narrowcastingsystemen met visuele communicatie.

Zo verzorgen ze de techniek tijdens grote evenementen, installeren ze geluid- en beeldapparatuur in winkels en sportcentra of presentatie apparatuur bij bedrijven. Een eigen design afdeling produceert digitale content en interactieve applicaties voor narrowcasting systemen om het geheel tot vernieuwende oplossingen te maken. Je komt hen tegen van Tilburg Culinair en Festival van het Levenslied tot Decibel Outdoor. Maar ook in alle vestigingen van bijvoorbeeld Basic-Fit, TUI, Coolcat en Sacha zijn ze verantwoordelijk voor de audiovisuele beleving.

Ze zijn een trots Tilburgs bedrijf met heel veel ambities. Ze innoveren, verrassen en inspireren. Elk detail is gericht op beleving. In hun AV-experience centre dompelen ze bezoekers in een high tech audiovisuele wereld. Hier kun je beleven, aanraken, ruiken en voelen. Ze inspireren en verrassen. Geheel vrijblijvend.

https://vimeo.com/156571724


Foto's

First Impression Audiovisueel in het kort

Diensten

Geluidstechniek

Verkoop van

Audio apparatuur
Audio Conference benodigdheden
Beamers
LCD/Plasma
Smartboards
Video Conference benodigdheden
Videoapparatuur

Verhuur van

Audio apparatuur
Audio Conference benodigdheden
Beamers
LCD/Plasma
Video Conference benodigdheden
Videoapparatuur

Onze locatie

First Impression Audiovisueel


Maidstone 24 5026 SK Tilburg
0135234180 Klik om te bellen