FINALIZED.


Mr. P.J. Troelstraweg 147a 8919 AA Leeuwarden
0615452715 Klik om te bellen

Over FINALIZED.

FINALIZED.

FINALIZED is een team van creatievelingen en audiovisuele makers met een passie voor bewegend beeld en het ontwerpen van hoogwaardige audiovisuele producten. We zijn gevestigd in Leeuwarden (Friesland), maar we opereren en leveren onze diensten internationaal.

Ons team
Met ons team van goed geïnformeerde video-, audio- en montagetechnici streven we naar een uniek en gepolijst product. We bieden een volledig scala aan productiediensten op het gebied van videoproductie, film, animatie, motion design en artwork.

Onze passie en visie

Met een passie voor het vertellen van verhalen, geloven wij dat een van de krachtigste manieren om een verhaal te communiceren is door het gebruik van bewegende beelden, films en geluid, die, wanneer ze op de juiste manier worden geproduceerd, krachtige emoties in ieder van ons opwekken.

Onze ervaring omvat een scala aan bedrijfsmedia en creatief werk. Uiteindelijk is ons doel om werk te creëren dat anderen inspireert of om merken / bedrijven te helpen hun doelgroep te bereiken.

Onze diensten

Producten die we o.a. verzorgen zijn: aftermovies, videoclips, bedrijfsfilms, commercials, promofilms, trouwfilms, livestreams / live registraties, animaties en veel meer. Ook verzorgen we andere zaken zoals: fotografie voor bedrijven, portretten, trouwfotografie, interieurfotografie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

FINALIZED. in het kort

Produceren van

Aftermovies
Animaties
Artwork en fotografie
Audio (algemeen)
Bedrijfsfilm
Commercials
Events
Films
Grafisch design
Interactieve producten
Motion Graphics
Podcast
Video pitches
Video's
Voice-over
Web TV

Diensten

Audio-nabewerking
Audiobewerking
Camerawerk
Filmmuziek
Geluidsopnames
Geluidstechniek
Live streaming
Mixage
Sound design
Video Marketing
Video montage
Videobewerking
Videomarketing
Videoproductie

Verhuur van

Audio apparatuur
Videoapparatuur

Onze locatie

FINALIZED.


Mr. P.J. Troelstraweg 147a 8919 AA Leeuwarden
0615452715 Klik om te bellen