Filmding BV


Graaf van Solmsweg 111 5222 BS 's-Hertogenbosch
0733032788 Klik om te bellen

Over Filmding BV

Bij Filmding brengen we steeds het beste van twee werelden bij elkaar. Je merkt het aan de manier waarop we werken: in een sterke structuur mét ruimte voor verwondering. Je merkt het als we jouw verhaal in beeld brengen: het is inhoudelijk raak én spreekt tot de verbeelding. En je merkt het aan wat ons werk je oplevert: enthousiaste kijkers én een onderscheidend merk. Da’s beter bekeken.

Ratio en emotie. Denken en maken. Marketing en filmkunst. Voor ons is het allemaal als yin en yang. We zijn je filmpartner met marketingkennis: we denken strategisch en creatief met je mee. Daarom organiseren we ook inspirerende kennissessies en workshops.

Filmding werkt voor nationaal en internationale klanten die zich een top 5 positie in hun sector hebben toegeëigend. Wij helpen hen deze positie te behouden en uit te bouwen met behulp van video. Wij geloven sterk in de kracht van identiteit en deze zowel in- als extern uiten zodat je fans maakt voor jouw merk.

Uiteraard zijn onze video's van hoge kwaliteit omdat we met hele goede mensen werken. Waar we echter in uitblinken is in het regelen van de vele zaken rondom de opnamedagen. Denk aan vertalingsproblematiek als je in Italië of Rusland interviews hebt geregeld en je wilt de video's in 6 of 9 talen uitgeleverd krijgen. Om maar aan te geven dat we complexe producties verspreid over meerdere locaties en als geheel van een grotere campagne kunnen handelen.

Praat eens met ons over je uitdagingen en je kunt zelf beoordelen hoe onze brede kennis op het gebied van videomarketing bijdraagt en hogere omzetten, verlagen van kosten, aantrekken van nieuwe medewerkers en het stijgen van naamsbekendheid en geloofwaardigheid.

filmding.nl

Foto's

Commercial video - Filmding - AXA Home Security

Filmding BV in het kort

Produceren van

Bedrijfsfilm
Commercials
Video's

Diensten

Camerawerk
Video Marketing
Video montage
Videobewerking
Videomarketing
Videoproductie

Onze locatie

Filmding BV


Graaf van Solmsweg 111 5222 BS 's-Hertogenbosch
0733032788 Klik om te bellen