EDUKKER


Oudelandhof 26 2691 ZD 's-gravenzande
06-30520632 Klik om te bellen

Over EDUKKER

Installeren en programmeren


Als freelancer bied ik ondersteuning aan (audiovisuele) bedrijven voor het installeren en het programmeren van audiovisuele apparatuur in auditoriums, boardrooms, luxe jachten en villa’s. Werken met aandacht voor kwaliteit en detail is mijn passie en mijn bestaansrecht als installateur en programmeur.

Ervaring

U weet als geen ander dat de Audiovisuele wereld snel verandert. Nieuwe producten en ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. AV en ICT gaan steeds meer samen. Daarom is het belangrijk om te werken met ervaren mensen zoals ik, die mee gaan met hun tijd door steeds weer te investeren in nieuwe kennis.

Specialismen


Een besturingssysteem in een AV installatie valt of staat met een juiste programmering. Een slechte programmering is voor de gebruiker een ergernis, terwijl een dergelijk systeem juist luxe en comfort/bedieningsgemak zou moet bieden. Door mijn ruime ervaring in het programmeren van Crestron AV controllers en Extron Medialink/Touchlink bedieningspanelen zorg ik samen met u als dealer voor het gewenste eindresultaat.

Installatie


Ik heb een brede ervaring op het gebied van installaties. Ik streef daarbij naar perfectionisme. Van mij mag u een storingsvrije en duurzame installatie verwachten. En natuurlijk doe ik dat van A tot Z. Van het installeren van de apparatuur, het bekabelen van 19 inch racks, het labelen van kabels, het testen c.q. inregelen tot het bijwerken van de documentatie.

Crestron CSP (Silver)


Door het behalen van het Crestron CSP certificaat (Crestron Services Provider, voorheen CAIP) bent u als Crestron Dealer ervan verzekerd dat u met mij een ervaren en onafhankelijke programmeur in huis haalt. Voor u als opdrachtgever is mijn onafhankelijke status zeer belangrijk. Het is mij als CSP niet toegestaan om Crestron apparatuur te leveren en ik zal daarom nooit rechtstreeks met uw klant zaken kunnen doen.

Extron

Door Extron gecertificeerd in maart 2012 voor de programmering van Medialink en Touchlink bedieningspanelen.

Neem gerust eens contact op om nader kennis te maken.

Erwin Dukker

Foto's

Huis automatisering

EDUKKER in het kort

Diensten

programmeren van Audiovisuele installaties en Domotica

Verkoop van

Domotica hardware

Onze locatie

EDUKKER


Oudelandhof 26 2691 ZD 's-gravenzande
06-30520632 Klik om te bellen