Editcompany VOF


Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
0852736380 Klik om te bellen

Over Editcompany VOF

Ontdek de kracht van jouw verhaal

Jouw verhaal is er één om te ervaren. Om te voelen. Een verhaal dat mensen beweegt. Dat verbindt, raakt en inspireert. Jouw verhaal, onze eigenzinnige benadering. Direct en recht uit het hart. Wat overblijft is de impact van jouw verhaal. Bij Editcompany bieden we niet alleen hoogwaardige videomontage, maar ook complete videoproducties van A tot Z, zodat jouw verhaal de aandacht krijgt die het verdient.


Ervaar onze veelzijdige expertise
Ons toegewijde team van ervaren professionals heeft een brede achtergrond in diverse videoproducties, zoals televisiecommercials, bedrijfsvideo's, YouTube content en documentaires. Met onze unieke "Dutch angle" aanpak richten we ons op het vastleggen van de essentie van jouw verhaal en creëren we een meeslepende visuele ervaring die blijft hangen.


Ontdek onze state-of-the-art faciliteiten
In onze volledig uitgeruste studio in Utrecht beschikken we over alle middelen om jouw verhaal tot leven te brengen en een blijvende indruk te maken. Met drie complete edit-sets, geavanceerde software zoals Final Cut Pro X, Adobe CC en Cinema 4D, en een geluidsstudio voor voiceovers, zijn we klaar om jouw visie te realiseren, ongeacht het type videoproductie. Onze eigen serverruimte zorgt voor een soepel en plezierig proces tijdens gezamenlijke videobewerking.


Neem de volgende stap met Editcompany
Bezoek onze website editcompany.nl om ons team te ontmoeten en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van jouw ultieme video-ervaring. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en start vandaag nog jouw avontuur in het vertellen van jouw unieke verhaal met onze beproefde "Dutch angle" aanpak.

Editcompany: Jouw verhaal, onze passie en ervaring
Sinds 1996 heeft Editcompany zich ontwikkeld van een postproductiehuis in Hilversum tot een toonaangevend full-service videoproductiebureau. Als gecertificeerd opleidingsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, dragen we bij aan de toekomst van visuele verhalen door uitdagende stages aan studenten te bieden.

Laat jouw verhaal tot leven komen op een manier die verbindt, raakt en inspireert. Kies voor impact, kies voor Editcompany. Ontdek de mogelijkheden van onze unieke benadering en hoogwaardige videoproducties door contact met ons op te nemen via editcompany.nl. Wij kijken er naar uit om samen met jou een onvergetelijke ervaring te creëren.

Editcompany VOF in het kort

Produceren van

Audio (algemeen)
Bedrijfsfilm
Commercials
Films
Motion Graphics
Narrowcasting
TV programma's
Video's
Voice-over

Diensten

Audiobewerking
Consultancy
Kleurcorrectie
Mixage
Regie
Sound design
Videobewerking
Videoproductie

Onze locatie

Editcompany VOF


Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
0852736380 Klik om te bellen