Editcompany VOF


Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
0852736380 Klik om te bellen

Over Editcompany VOF

Een video met impact. 

JOUW VERHAAL, ONZE DUTCH ANGLE


Jouw verhaal is er één om te ervaren. Om te voelen. Een verhaal dat mensen beweegt. Dat verbindt, raakt en inspireert. Jouw verhaal, onze eigenzinnige benadering. Direct en recht uit het hart. Wat overblijft is de impact van jouw verhaal.

We zijn betrokken en eigenzinnige vakmensen. We bieden je een eerlijke en directe benadering om tot de essentie van je verhaal te komen. Wanneer wij kippenvel krijgen zit ons werk erop. Jouw verhaal, onze persoonlijke ‘Dutch angle’.

In onze volledig uitgeruste studio in Utrecht hebben we alles in huis om jouw verhaal naar buiten te brengen en een blijvende impact te maken. De studio telt drie complete edit-sets, inclusief software zoals Final Cut Pro X, Adobe CC en Cinema 4d. Ook beschikken we over een geluidsstudio om voiceovers op te nemen. Onze eigen serverruimte stelt ons in staat de krachten te bundelen en maakt gezamenlijke videobewerking tot een eenvoudig en plezierig proces.

Editcompany is al 20 jaar een gecertificeerd opleidingsbedrijf en biedt derde- en vierdejaars studenten uitdagende stages. De toekomst zal door de jeugd worden verteld. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid kennis en tools door te geven.


We zouden graag met je kennismaken om te ontdekken of we je kunnen helpen. Op onze website stellen we ons graag even aan je voor: editcompany.nl

Editcompany VOF in het kort

Produceren van

Audio (algemeen)
Bedrijfsfilm
Commercials
Films
Motion Graphics
Narrowcasting
TV programma's
Video's
Voice-over

Diensten

Audiobewerking
Consultancy
Kleurcorrectie
Mixage
Regie
Sound design
Videobewerking
Videoproductie

Onze locatie

Editcompany VOF


Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
0852736380 Klik om te bellen