DBSoundsystems Showproducties


Rembrandtplein 98 9601 XJ Hoogezand
0598 232 039 Klik om te bellen

Over DBSoundsystems Showproducties

Wij verstaan ons vak en zorgen voor een optimale kwaliteit. Geen feest of evenement is ons te gek. Van een indrukwekkende lichtshow tot een onvergetelijke bruiloft, tot een bedrijfsevenement. Bij ons wordt elk evenement en feest, een activiteit om nooit te vergeten! Wij streven ernaar om het maximale uit elk feest te halen.

Licht en geluid zijn de onderdelen die van een standaard feest een knallend feest kunnen maken. Wie wil er nu niet een onvergetelijk feest achterlaten bij hun vrienden, familie en kennissen? Bekijk dan rustig onze duizend-en-één mogelijkheden. Enkele voorbeelden zijn bruiloften en partijen, een Drive-in show, schuimparty’s, Voute party’s of een een gewone verjaardagsparty.

Naast het regelen van een compleet feest is het ook mogelijk om professionele audio- en lichtapparatuur te huren.

Goed geluid, een mooie lichtshow en mengpanelen zijn namelijk een grote investering om aan te schaffen voor een feest. In dit soort gevallen is het verstandiger om de professionele apparatuur te huren zodat u niet hoeft te investeren in de aanschaf van bijvoorbeeld een mengpaneel. Alle audiosystemen, kabelmaterialen en verlichting zijn uit voorraad te leveren. Dit alles van de toonaangevende merken. Bespaar uzelf een grote zoektocht en slaag op één adres!

Bent u de volgende? 
Wij kunnen ons voorstellen dat u verdwaald bent in de oneindige mogelijkheden. Graag staan wij u dan ook te woord om u te informeren over alle mogelijkheden. Ook leveren wij opblaas podia's door heel Nederland.

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat het jou en de gasten aan niets ontbreekt. 
Bij vragen mag je ons ook altijd bellen (0598 - 592 365)

DBSoundsystems Showproducties in het kort

Produceren van

Evenemententechniek

Diensten

Geluidstechniek
Technicus

Verkoop van

Audio apparatuur
Verlichting
Video walls

Verhuur van

Audio apparatuur
Verlichting

Onze locatie

DBSoundsystems Showproducties


Rembrandtplein 98 9601 XJ Hoogezand
0598 232 039 Klik om te bellen