Cue Creative


Fairoaksbaan 204 3045 AS Rotterdam
06 38258536 Klik om te bellen

Over Cue Creative

Maak kennis met audio- en videoproductiebedrijf Cue Creative als je plannen hebt iets te laten maken, iets te organiseren. Of gewoon informatie aanvragen. Hier lees je meer over het laatste nieuws van Cue Creative. Een productiebedrijf met Haagse roots, en tegenwoordig uitgevlogen naar Rotterdam (The Hague Airport). Lekker parkeren voor de deur -ook je vliegtuig-, dromen over je volgende vakantie en keihard aan de slag met allerlei soorten media. Vlieg je met ons mee?

Creativiteit beperkt zich niet tot onze landsgrenzen. Maar je vindt ons vooral actief in Rotterdam, Den Haag, Delft, Gouda, Dordrecht, Zoetermeer, Schiedam, Vlaardingen en Westland. Onze klanten vind je in het bedrijfsleven, (semi-)overheid en bij reclame- en mediabureau’s.

Een ijzersterke animatie zonder poespas. Of komt jouw verhaal veel beter tot z’n recht in een serie korte krachtige films ingezet als social media content. Maar onderschat zeker de waarde van de traditionele bedrijfsfilm niet. Op welke manier jij ook wilt communiceren, Cue Creative zet samen met jou elk verhaal of boodschap om in een visuele ervaring; of het nu gaat om het laten maken van een animatie, reclame video, radiocommercial of het organiseren van een livestream.

Ga je helemaal hybride of stream je mee op de vele mogelijkheden van een interactief webinar? Kies je voor de intimiteit van een podcast? Cue Creative ontwikkelt en produceert; van software tools tot online content die gezien en gehoord mogen worden. Een interactieve livestream op een eigen beveiligd platform, een hybride event, ‘out in the open’ met een podcast of een combinatie van beiden.

Wij bestaan al sinds 1997 en laten ons niet zo snel gek maken. Dat is ook niet zo vreemd als je de millenniumbug, de bankencrisis en een coronacrisis hebt doorstaan. Tel daar de hypes waar niemand meer over praat (zoals de 3D televisie of de virtual reality bril) bij op. Dan val je terug op ouderwetse, degelijke kwaliteit, betrouwbaarheid en kennis van zaken bij het inzetten van media om jouw verhaal wereldkundig te maken. Dan kom je vanzelfsprekend bij ons uit: Cue Creative!

Foto's

Cue Creative HQ

Cue Creative in het kort

Produceren van

Animaties
Audio (algemeen)
Commercials
Narrowcasting
Radio programma's
Video's

Diensten

Audiobewerking
Geluidsopnames
Geluidstechniek
Kopieren van video (diverse media)
Videobewerking

Onze locatie

Cue Creative


Fairoaksbaan 204 3045 AS Rotterdam
06 38258536 Klik om te bellen