Bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam


Lootsstraat 26H 1053 NZ Amsterdam
020 210 1770 Klik om te bellen

Over Bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam

Een bedrijfsfilm laten maken door One Media uit Amsterdam is per definitie dé manier om jouw interessante verhaal op originele wijze te voor het voetlicht te brengen. Klanten en opdrachtgevers kunnen op basis van een professionele bedrijfsfilm direct een beeld vormen van je organisatie en je kunt grote aantallen werknemers efficiënt informeren over de laatste ontwikkelingen en technieken binnen jouw merk of bedrijf.

Bedrijfsfilms laten maken Amsterdam

Ook is het maken van een bedrijfsfilm interessant voor bijvoorbeeld bedrijven in Amsterdam. Wanneer je een bedrijfsfilm maakt, maak je niet alleen de gewenste goede eerste indruk, maar kom je ook echt veel professioneler over bij je doelgroep.

One Media merkt op dat het maken van bedrijfsfilms in Amsterdam met het een en ander nog wel eens in de war haalt met het maken van een promotiefilm of instructiefilm. Toch zijn het twee verschillende soorten video categorieën. Met als grootste verschil ten opzichte van een bedrijfsvideo laten maken dat je in een promotiefilm niet jouw merk of bedrijf, maar een product of dienst uitlegt.

Makkelijk jouw bedrijfsvideo laten maken

De meeste bedrijven huren iemand voor een bedrijfsfsvideo laten maken slechts één keer in. One Media heeft daarop iets leuks bedacht. Bij One Media is het mogelijk om het grote verhaal dat je wilt delen op te splitsen in meerdere en kortere effectieve bedrijfsvideo's. Hierdoor houd je kijkers nog beter betrokken en heb je meerdere momenten om bedrijfsfilms te delen via Facebook of Instagram.

Het is superbelangrijk om goed na te denken over de boodschap die je wilt vertellen, en welke bedrijfsevents je verderop in het jaar nog hebt die de moeite van het delen waard zijn. One Media werkt met vele talentvolle filmmakers waardoor er altijd een goedkope bedrijfsfilm kan worden gemaakt met alsnog een hoge productie kwaliteit.

Gemiddelde kosten bedrijfsfilm 

De gemiddelde kosten van een bedrijfsfilm vallen reuze mee. Want de keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op jouw wensen en doelstellingen. En nog belangrijker: het marketingbudget dat je hiervoor hebt gereserveerd. Maar als je echt flink wil scoren met uw website of op Facebook, dan is slechts één bedrijfsfilm laten maken niet voldoende.

Slimmer is de combinatie van branded content, een promotiefilm en een bedrijfsfilm als geheel. Zo zorg je met branded content voor de nodige entertainment, met een promotiefilm voor promotie van uw merk of dienst, en met een bedrijfsfilm voor het verhaal van uw bedrijf welke kan worden gedeeld via tal van sociale media.

Bedrijfsfilm maken

  • Aftermovie laten maken
  • Bedrijfsfilm laten maken
  • Promotiefilm laten maken
  • Animatie video laten maken
  • Product video laten maken
  • Instructiefilm laten maken 

Contact regio Amsterdam

Omdat wij graag met jouw specifieke video strategie meedenken, geven wij korting op videopakketten vanaf drie video’s of meer. Ben je benieuwd naar de prijzen van een bedrijfsfilm laten maken door One Media of naar onze pakketkortingen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze videostrategen voor een kop koffie in onze productie studio in Amsterdam. 

Bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam in het kort

Produceren van

Aftermovies
Animaties
Bedrijfsfilm
Films
Motion Graphics
Video's

Diensten

Consultancy
Video Marketing
Video montage
Videobewerking
Videomarketing
Videoproductie

Onze locatie

Bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam


Lootsstraat 26H 1053 NZ Amsterdam
020 210 1770 Klik om te bellen