Beamer-winkel.nl


Archipel 45 8 8224 HX Lelystad
0683578431 Klik om te bellen

Over Beamer-winkel.nl

Wij van Beamer-winkel.nl helpen u graag! 
Vind de perfecte beamer of projectiescherm. Wij snappen heel goed dat het uitzoeken van beamers een lastige klus kan zijn vandaag de dag, ze zijn immers merendeels alleen online te koop en dat maakt het soms wat lastig om de juiste keus te maken. 

U zal bij het zoeken naar de juiste beamer termen voorbij zien komen zoals DLP, LCD, LED en Laser maar ook contrast ratio en lumen. Maar wat houden deze termen nou eigenlijk in? Wat is nu de juiste keus voor de ultieme thuisbioscoop? Of voor die belangrijke presentatie?
Voor al deze vragen hebben wij een vriendelijke klantenservice beschikbaar. Ze zullen naar u luisteren en u wat vragen stellen om uit te vinden wat er nodig is voor uw situatie en om zo een passende oplossing te bieden. 

Bij ons vindt u een zeer ruim aanbod beamers, projectieschermen, beugels, kabels, aanwijsapparaten, HDMI producten en vele andere projectie accessoires.
U kunt online eenvoudig door onze website heen navigeren, maar twijfelt u of mocht u er niet uitkomen dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze! 

Dus, bel ons gewoon eens gezellig op! 085-060 00 88

Beamer-winkel

p.s. Kijk ook eens op www.webcam-winkel.nl

Beamer-winkel.nl in het kort

Verkoop van

Audio Conference benodigdheden
AV Accessoires
Beamers
Microfoons
Projectiesystemen
Smartboards
Video Conference benodigdheden

Verhuur van

Beamers
Video Conference benodigdheden

Onze locatie

Beamer-winkel.nl


Archipel 45 8 8224 HX Lelystad
0683578431 Klik om te bellen