Beamer-winkel.nl


Archipel 45 8 8224 HX Lelystad
0683578431 Klik om te bellen

Over Beamer-winkel.nl

De juiste beamer kopen bij Beamer-winkel.nl

Beamer kopen? www.beamer-winkel.nl/ is een online winkel voor verkoop van projectoren met een Demo ruimte in Lelystad.
Wij verkopen en adviseren u op elk gebied dat te maken heeft met projectie.
Zo hebben wij in ons assortiment een groot aanbod beamers, projectieschermen, beugels en meer.

4K Beamer kopen

Tegenwoordig stellen mensen steeds meer eisen aan de beamer of aan hun huidige televisie. Waar voorheen Full HD de standaard was maakt dit nu plaats voor 4K Ultra HD. Dit is tot wel 4 keer scherper dan Full HD. De kosten voor een 4K projector zijn in verhouding net zo duur als de HD beamers van enkele jaren geleden. Het is dus een geschikt moment om een 4K beamer aan te schaffen.

Smart beamers

Ook op het gebied van gebruiksgemak heeft de technologie niet stil gestaan. Je vind op de meeste beamers een uitgebreid smart platform wat beschikt over de nieuwste Apps zoals Netflix, Disney+ en Videoland. Je kunt dit eenvoudig kiezen vanuit het menu van de beamer. Ook het verbinden van je telefoon of laptop gaat via Screen mirror functie eenvoudig.

Beamer met goed geluid

Het geluid dat uit een beamer komt word tegenwoordig voorzien door samenwerkingen met Yamaha, Harman Kardon e.a. hierdoor doet het geluid van een beamer niet onder voor een complete geluidsinstallatie.

Beamer als vervanger van de TV

Met de opkomst van Ultra Short Throw beamers (beamers die je direct voor de muur neerzet) is er een grote stap genomen in het vervangen van de televisie.
Je kunt een Ultra Short Throw beamer op de plek van je huidige tv neerzetten en een standaard formaat beeld op 10 centimeter van de muur van 65 inch weergeven. Schuif je de beamer enkele centimeters naar achter kun je een beeld weergeven van 120 inch. Zo kies jij eenvoudig tussen tv formaat of bioscoop ervaring.

Advies bij het uitkiezen van een beamer

Beamerhttps://-winkel.nl staat jou bij in het volledige aankoopproces van jouw nieuwe projector. U kunt ons alles vragen en we zullen samen met jou de juiste beamers selecteren die passen bij je wensen. Vertel ons wat je wilt en waar je wilt en laat ons de rest doen.

Bel ons gewoon een keer op! 085-060 00 88

We zien je graag bij Beamerhttps://-winkel.nl

Vertel ons jouw wensen en wij doen de rest

Foto's

Beamer-winkel.nl in het kort

Verkoop van

Audio apparatuur
Audio Conference benodigdheden
AV Accessoires
Beamers
Microfoons
Projectiesystemen
Smartboards
Video Conference benodigdheden
Videoapparatuur

Verhuur van

Beamers
Video Conference benodigdheden

Onze locatie

Beamer-winkel.nl


Archipel 45 8 8224 HX Lelystad
0683578431 Klik om te bellen