Bang & Olufsen de Boer en Zoon


Noordeinde 178 1334 BR Almere
036 5372121 Klik om te bellen

Over Bang & Olufsen de Boer en Zoon

Over Bang & Olufsen De Boer en Zoon

De Boer en Zoon is een onderneming die zich sinds 1957 oriënteert op duurzame consumentenelektronica. De Boer en Zoon biedt merknamen met klasse en allure. Merken die garant staan voor kwaliteit en design.

Topmerken

In onze B&O winkel in Amsterdam worden, naast het complete programma van Bang & Olufsen, ook de merken Loewe en Tangent gevoerd.

Ons filiaal in Almere - Buiten is gespecialiseerd in apparatuur van Bang & Olufsen.

Bang & Olufsen De Boer en Zoon is tevens dealer van het Duitse topmerk Spectral. Spectral levert eersteklas kwaliteit en toonaangevende design audio- en video meubelen met de hoogst mogelijke functionaliteit.

Een unieke ervaring

Alle producten in de beide filialen staan demonstratieklaar opgesteld, zodat wij u het ultieme gevoel kunnen laten ervaren dat hoort bij de gerenommeerde merknamen van Bang & Olufsen, Loewe, of Spectral.

Bij aarzeling of een product in uw interieur of bedrijf wel tot zijn recht komt, behoort een demonstratie op locatie tot de mogelijkheden. Indien u de geluids- of beeldkwaliteit in uw woon- of bedrijfssituatie aan den lijve wil ervaren, dan organiseren wij dat graag voor u.

Vakkundige installatie

Systemen worden door technische medewerkers van De Boer en Zoon vakkundig geïnstalleerd. In uw woning of bedrijf wordt bekabeling op een nette manier 'uit zicht' gebracht. Bij nieuwbouw of verbouwing kunnen wij samen met u of uw aannemer, vanaf de bouwtekening, een kabelplan ontwerpen.

Een afspraak maken?

Bang & Olufsen Center - De Boer en Zoon nodigt u uit om in de B&O Store in Amsterdam of Almere - Buiten persoonlijk te ervaren wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van audio, televisie en telefonie. Een afspraak in onze B&O shop buiten de normale openingstijden behoort tot de vele mogelijkheden.

Bang & Olufsen de Boer en Zoon
Noordeinde 178, 1334 BR, Almere Buiten, 036 5372121, adres voor een navigatiesystem is Santiagostraat.
Middenweg 63, 1098 AE, Amsterdam, 020 6946398

Verkoop van

Audio apparatuur
LCD/Plasma

Onze locatie

Bang & Olufsen de Boer en Zoon


Noordeinde 178 1334 BR Almere
036 5372121 Klik om te bellen