Artikel afbeelding

Audio processing Symetrix 528e mono

Wij repareren deze vintage audio set en worden dan geheel nagekeken dit zijn de bekende Voice Processors van Symetrix 528e waar wij 2 jaar garantie op geven.

Wij hebben deze ook in de verhuur voor tijdelijk gebruik, of voor vervangen als die van U in reparatie is zodat u niet zonder zit met de voice processing van uw radio station.

Deze worden in eigen reparatie nagekeken en onderdelen worden vervangen die niet goed meer werken.

Wij zijn al sinds 1990 op de markt met onze producten, ook maken wij voor audio speciale antennes voor draadloze microfoons die een grote afstand moeten overbruggen, dit zijn dan meestal richt antennes.

Ook hebben wij vrijstaande masten op een frame ( basis model) om deze antenes erop te monteren, of op een aluminium uitschuif portable mast tot een hoogte van 12m, die u ook portable kunt gebruiken met een speciale mobiel voet voor onder de radio wagen te plaatsen deze die u in onze website bij aluminium mobiel masten.

Ook hebben wij verschillende studio microfoons van de bekende merken zoals Electro-Voice-Rode-Audio Technica zoals u weet worden deze gebruikt bij de bekende radio stations.

Heeft u een vraag stel deze gerust , of heeft u een probleem misschien kunnen wij u daarmee helpen.

Op September 28, 2018