Stap in met narrowcasting

Als organisatie communiceert u dagelijks met meerdere doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan uw klanten, prospects, cliënten, patiënten, leveranciers, toekomstige relaties en uw eigen medewerkers. Voor iedere doelgroep heeft u wel een boodschap die u wilt overbrengen. Maar hoe doet u dat? Met Narrowcasting is de communicatie met doelgroepen eenvoudig te doen. Uw doelgroepen bevinden zich namelijk dagelijks op specifieke plekken binnen of buiten uw organisatie. Zo melden bezoekers zich bij de receptie, klanten bezoeken uw winkel of showroom, patiënten zitten in een wachtruimte, medewerkers lunchen in de bedrijfskantine, enz, enz. Met Narrowcasting brengt u uw boodschap bij de juiste doelgroep onder de aandacht door uw boodschap in de ruimte van uw doelgroep te presenteren op één of meerdere beeldschermen. Juist op momenten dat uw doelgroep open staat voor informatie, wordt uw boodschap gepresenteerd. Ongedwongen en op een leuke, aansprekende wijze brengt u content onder de aandacht van de juiste doelgroep.

Als onafhankelijke Narrowcasting specialist stemt Wuestman Audiovisueel het Narrowcasting pakket volledig af op uw situatie. Een Narrowcasting pakket bestaat doorgaans uit één of meerdere professionele displays, één of meerdere Narrowcasting spelers, Narrowcasting software en een installatie. Verder kan het Narowcasting pakket uitgebreid worden met een beheerders- en/of gebruikerstraining.

Afhankelijk van het type en aantal displays, de locaties, branche, externe koppelingen en uw ervaring wordt de meest passende Narrowcasting software voor u geselecteerd. De door ons geselecteerde Narrowcasting software bestaat ten alle tijde uit een gebruiksvriendelijke online beheersomgeving met een bewezen stabiliteit. U kunt rekenen op een betrouwbare en prettige software omgeving. Met een Narrowcasting pakket van Wuestman Audiovisueel heeft u een effectieve en efficiënte oplossing om de communicatie van uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Op August 29, 2018