VidyoDesktop voor VaaS-t

VaaS-t biedt eenvoudige videoconferentie naar elk apparaat, voor elke onderneming of instantie. Een conferentie vanaf uw eigen Desktop, Tablet PC, mobiele telefoon of tablet is nu zeer eenvoudig en betaalbaar. Inbrengen van traditionele video-conferencing systemen en/of telefoongesprekken in één gesprek? Werk slimmer en gemakkelijker dan ooit tevoren! Uitnodigen van gebruikers die niet beschikken over conferencing systemen is geen probleem? Met één druk op de knop, door middel van een link, neemt men deel aan een gesprek. Geen moeilijke handelingen en zeer overzichtelijk doordat iedereen gebruik maakt van dezelfde software. De meest recente versie van de client wordt automatisch geleverd wanneer u zich aanmeldt.

Videoconferentie is al jaren in gebruik, maar om het te gebruiken moest u een speciale kamer boeken en tegelijkertijd moest ook uw gesprekspartner beschikking hebben over een ingerichte ruimte. Daarnaast moest er enige kennis zijn over het gebruik van het videoconferentie systeem, niet wetende of uw gespreks partner dezelfde problemen heeft wat vertragingen kan opleveren.

VaaS-t biedt u nu de kwaliteit van hardware gebaseerde HD VTC systemen, maar dan op uw eigen PC of Laptop. Met een intuïtieve eenvoudige interface is het eenvoudig verbinding maken met iedereen die u nodig hebt. Wat VaaS-t speciaal maakt is dat je iedereen kunt ontmoeten. Stuur een uitnodiging via e-mail en iedereen kunt u samenvoegen met traditionele videoconferencing systemen, via de desktop van VaaS-t of zelfs op een mobiele telefoon of Tablet PC in één zelfde gesprek.

VaaS-t Desktop biedt HD videoconferentie waardoor meerdere partijen deelnemen aan een vergadering. Bovendien kunt u informatie delen met alle deelnemers met slechts een klik van uw muis. Met VaaS-t op uw eigen computer hoeft u zichzelf alleen maar aan te melden met uw persoonlijke accountgegevens. Na het aanmelden zal de juiste software automatisch gedownloaden en geïnstalleerd voor u. VaaS-t desktop is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux dus geen kwestie wat u gebruikt enuw vergadering start in enkele minuten.

Op July 8, 2013