Anto beeld en geluid


Wijdstraat 3a 2821 AN Stolwijk
0182 221 022 Klik om te bellen

Over Anto beeld en geluid

Al meer dan 18 jaar zijn wij hét adres voor een compleet assortiment van topmerken! Dit in combinatie met de ultieme winkelbeleving, de uitzonderlijk hoge service en het vakkundige en enthousiaste personeel, maken ons tot dé electronicabeleving.

In de mooie, ruim opgezette winkel in Stolwijk staan de nieuwste televisies, geluidssystemen en noem maar op. Stuk voor stuk van gerenommeerde merken onder andere;  Philips, Loewe, Sony, LG, Sonos, HEOS, Samsung, JBL, Harman Kardon en Sonoro.

Winkelen bij ons is altijd een beleving, de plek waar ontzorgen en beleven tezamen komen. De koffie en een team enthousiaste medewerkers staan voor u klaar.

 

Goede kwaliteit is geen weggegooid geld - het is gezond verstand gebruiken

Een televisie of radio is, net als bijvoorbeeld een huis, een uitgave waar jij en je gezin vele jaren lang van wilt genieten. Net zo min als dat je een nieuwe auto koopt bij de dichtstbijzijnde supermarkt, is het niet verstandig Russische roulette te spelen bij de aankoop van een geluidsinstallatie of televisie.

Bij ons draait alles om beeld en geluid. Probeer maar eens je weg te vinden in de dagelijkse dosis aan reclamemateriaal. Je moet wel heel erg veel geluk hebben - of over zeer veel kennis van zaken beschikken - om in deze brij van grote woorden en loze beloften een juiste keuze te kunnen maken. Laat je niet verleiden tot het maken van een verkeerde keuze; bij ons koop je alleen iets dat je ècht graag wilt hebben.

Het enige wat je bij ons niet kunt vinden zijn kwalitatief slechte producten. Het is zonde hieraan geld uit te geven, we hebben er voor gekozen dit deel van de markt over te laten aan winkels die het aandurven je deze inferieure producten wel te verkopen.

Als specialist weten we dat smaak en wensen heel persoonlijk zijn, daarom willen we ons niet beperken tot het schuiven van dozen over de toonbank. We hebben ons assortiment met grote zorg samengesteld zodat iedereen kan vinden wat hij/zij zoekt.

Onze enthousiaste medewerkers hechten er veel waarde aan om voor jou de juiste oplossing te vinden - niet noodzakelijkerwijs de duurste.

Hier vind je onze winkel.

 

Foto's

Anto beeld en geluid

Anto beeld en geluid in het kort

Diensten

Installaties

Verkoop van

Audio apparatuur
Audio Conference benodigdheden
Beamers
LCD/Plasma
Smartboards
Video Conference benodigdheden
Videoapparatuur

Verhuur van

Audio apparatuur
LCD/Plasma

Artikelen

Goede kwaliteit is geen weggegooid geld - het is gezond verstand gebruiken

Een televisie of radio is, net als bijvoorbeeld een huis, een uitgave waar jij en je gezin vele jaren lang van wilt genieten. Net zo min als dat je een nieuwe auto koopt bij de dichtstbijzijnde supermarkt,...

Onze locatie

Anto beeld en geluid


Wijdstraat 3a 2821 AN Stolwijk
0182 221 022 Klik om te bellen