3xblast


Europaweg 8 9723 AS Groningen
0615867759 Klik om te bellen

Over 3xblast

3xBlast is een audio design, muziek productie en implementatie studio in Groningen die zich vooral richt op games en interactieve media. Sound design voor apps tot een complete soundtrack voor games en alles er tussenin. Wij werken met industrie standaard software zoals FL Studio en Reaper voor productie, daarnaast hebben wij ervaring met alle grote engines zoals Unity, Unreal en GameMaker. Naast productie zorgen wij ook voor de implementatie van de audio en muziek. Wij werken met audio middleware zoals Wwise en FMOD, mocht dit niet uit komen of laat het budget het niet toe, dan zijn wij ook erg goed bedreven met de standaard audio oplossing van engines.
Wij hebben audio verzorgd voor alles van kleine apps tot 2D RPGs tot VR training games tot multiplayer shooters. Mocht u enkel hulp of ondersteuning nodig hebben in uw audio productie, audio design of muziek compositie of implementatie dan staan wij ook voor u klaar!

Voor een overzicht van de projecten waar wij aan hebben mee gewerkt, en voor een duidelijk beeld van wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van audio design, muziek productie en implementatie, neem een kijkje op onze website 3xblast.com of stuur ons een mailtje op info@3xblast.com

Foto's

3xblast, audio design en productie voor games in Groningen

3xblast in het kort

Produceren van

Animaties
Audio (algemeen)
Interactieve producten
Video's

Diensten

Audiobewerking
Geluidsopnames
Sound design

Onze locatie

3xblast


Europaweg 8 9723 AS Groningen
0615867759 Klik om te bellen