2.Orange audiovisueel & ICT B.V.


Westbaan 220 2841 MC Moordrecht
010-8200306 Klik om te bellen

Over 2.Orange audiovisueel & ICT B.V.

Bij 2.Orange kunt u terecht voor het leveren en installeren van bijvoorbeeld één presenteeroplossing of part tot aan de totale inrichting van werkruimtes als boardrooms, trainingsruimtes, conferentieruimtes, vergaderzalen, klaslokalen en recepties. Hierbij stemmen wij alle noodzakelijke componenten op elkaar af middels een gedegen inventarisatie gevolgd door een advies op maat.

 2.Orange is leverancier en adviseur op het gebied van allerhande audiovisuele oplossingen. Van beamerlamp tot gebouwbeheersystemen, van domotica tot informatieschermen als narrowcasting. Tevens adviseren wij graag in kostenbesparende oplossingen als Videoconferencing, zaalreserveringssystemen en collaboratie oplossingen.
 Een ander hot item is 'Bring your own device' draadloos presenteren middels bijvoorbeeld een Barco ClickShare.

 Tevens bedienen wij onze trouwe klanten van oudsher middels de levering van office supplies. Dit is een extra online service waarbij onze relaties genieten van de aller laagste prijzen in de markt. Levering op rekening, next business day. Wij bieden het diepste en breedste assortiment van de markt. Kijk hiervoor onder supplies op onze website www.2orange.nl.

Foto's

2.Orange office supplies

2.Orange audiovisueel & ICT B.V. in het kort

Diensten

Geluidstechniek

Verkoop van

Audio apparatuur
Audio Conference benodigdheden
Beamers
LCD/Plasma
Smartboards
Video Conference benodigdheden
Videoapparatuur

Verhuur van

Audio apparatuur
Beamers
LCD/Plasma
Smartboards

Onze locatie

2.Orange audiovisueel & ICT B.V.


Westbaan 220 2841 MC Moordrecht
010-8200306 Klik om te bellen